Vocal Coach Andra Lungu

Lucia Ciobotaru: "Este o mare placere sa va vorbesc despre echipa mea de antrenori cu care ma intalnesc frecvent si care sunt continuu updatati in tehnica vocala si psihologia predarii".

Descopera CVT

Vocal Coach Andra Lungu

Echipa de antrenori vocali pregatiti de Lucia Ciobotaru (CVT autorizat) ofera ore pe tot teritoriul tarii si pentru toti cei interesati in folosirea vocii.

Descopera CVT

Vocal Coach Andra Lungu

Cursurile sunt pentru cantareti din toate genurile muzicale care doresc sa-si imbunatateasca calitatile vocale, increderea de sine si potentialul artistic.

Descopera CVT

Andra Lungu

Andra Lungu este Vocal Coach in Bacau antrenat de Lucia Ciobotaru CVT autorizat
Tehnica Vocala Completa te face sa vrei sa fii mai bun in fiecare zi, ceea ce te provoaca sa studiezi si sa oferi cele mai bune solutii tehnice pentru cei pe care ii antrenezi.

Complete Vocal Technique

oferind prin CVT experienta desavarsita in folosirea vocii, cu termeni clari, solutii concrete si rezultat direct.
Principii de baza
Pentru a produce un sunet corect si sanatos trebuie tinut cont de cele trei principii de baza.
Functiile vocala
Daca cele trei principii de baza sunt respectate in totalitate, poti alege o functie vocala din cele patru functii vocale.
Culoarea sunetului
In toate functiile culoarea sunetului poate fi schimbata de la inchis pana la deschis.
Efectele vocala
Efectele pot fi comparate cu frisca de pe tort. Daca functiile vocale sunt corect folosite, poti eventual sa decizi folosirea unor efecte.

CVT app

Complete Vocal Technique App - Universal app for iPhone & iPad - 323 Chapters ‘Complete Vocal Technique’ - 950 Sound Examples in the CVT Sound Library - 68 Offline Videos from the CVT - Research Footage - 288 Illustrations for visual explanation - Time-codes from published recordings for audio analysis - CVT Research footage, articles and explanations - get free updates, which wasn’t possible before with the book - download for € 69,99 in the AppStore - currently available in English

Andra Lungu

Iubește muzica de la vârsta de 4 ani, când a participat la primul său concurs. Cu toate că i-a plăcut mai mult teoria muzicală decât vioara, instrument pe care l-a studiat timp de 8 ani, în cadrul Școlii de Artă “Sergiu Celibidache” din Roman, s-a regăsit mai târziu în studiile Academiei de muzică “Gheorghe Dima” din Cluj Napoca, urmând apoi masteratul la Universitatea Națională de Muzică din București. Are țeluri înalte, bine trasate și este convinsă că orice este posibil, atât timp cât îți dorești cu adevărat. Este un Pește sensibil, dar riguros și pune suflet în absolut tot ceea ce îi face plăcere. În prezent este profesor de muzică la secția canto Jazz – Muzică Ușoară, în cadrul Colegiului Național de Artă “George Apostu” din Bacău și deține Școala de Voce "My Voice Studio" by Andra Lungu din Bacău, deschisă în urma unui frumos parteneriat cu Atelierul de Voce și Muzică by Loredana Groza și Lucia Ciobotaru, București.