Vocal Coach Anamaria Marti

Lucia Ciobotaru: "Este o mare placere sa va vorbesc despre echipa mea de antrenori cu care ma intalnesc frecvent si care sunt continuu updatati in tehnica vocala si psihologia predarii".

Descopera CVT

Vocal Coach Anamaria Marti

Echipa de antrenori vocali pregatiti de Lucia Ciobotaru (CVT autorizat) ofera ore pe tot teritoriul tarii si pentru toti cei interesati in folosirea vocii.

Descopera CVT

Vocal Coach Anamaria Marti

Cursurile sunt pentru cantareti din toate genurile muzicale care doresc sa-si imbunatateasca calitatile vocale, increderea de sine si potentialul artistic.

Descopera CVT

Anamaria Marti

Anamaria Marti este Vocal Coach in Bistrita antrenat de Lucia Ciobotaru CVT autorizat
Tehnica Vocala Completa te face sa vrei sa fii mai bun in fiecare zi, ceea ce te provoaca sa studiezi si sa oferi cele mai bune solutii tehnice pentru cei pe care ii antrenezi.

Complete Vocal Technique

oferind prin CVT experienta desavarsita in folosirea vocii, cu termeni clari, solutii concrete si rezultat direct.
Principii de baza
Pentru a produce un sunet corect si sanatos trebuie tinut cont de cele trei principii de baza.
Functiile vocala
Daca cele trei principii de baza sunt respectate in totalitate, poti alege o functie vocala din cele patru functii vocale.
Culoarea sunetului
In toate functiile culoarea sunetului poate fi schimbata de la inchis pana la deschis.
Efectele vocala
Efectele pot fi comparate cu frisca de pe tort. Daca functiile vocale sunt corect folosite, poti eventual sa decizi folosirea unor efecte.

Anamaria Marti este interpretă de muzică populară din Bistrița, vocal coach și educator muzical.
Este absolventă a Academiei Naționale de Muzică ,,Gheorghe Dima” din Cluj Napoca, secția pedagogie muzicală și canto.
Are o experiență muzicală de peste 10 ani, făcând parte din mai multe ansambluri folclorice, participând la numeroase festivaluri, unde a obținut premii și la numeroase emisiuni televizate.
Din anul 2018 și-a început cariera didactică ca și profesor de muzică, iar mai apoi a început să lucreze ca și profesor de canto.
Când am citit prima data despre CVT, nu mi-a venit să cred că există asa ceva. O tehnică care să îmi răspundă la toate întrebările, o tehnică în care totul are o explicație, nimic nu se face pe nimerite, nimic nu este vag.
După ce am început să lucrez cu Lucia, după ce am observant abordarea ei și anume faptul că este foarte deschisă și dispusă să creez conexiune, astfel încât eu să mă simt în siguranță să îmi experimentez vocea în cadrul seminariilor, mi-am dat seama că atunci când predai CVT nu poți fi doar profesor, ci implică să fi și un coach foarte bun.
În CVT se pune accent pe acceptarea particularițăților fiecărui cursant în parte, pe adresarea de întrebări cursanților pentru a-i cunoaște mai bine și pentru a-i face să se cunoască pe ei mai bine, astfel încât să se reprezinte pe ei în momentul în care cântă.
CVT este exact ce aveam nevoie pentru mine, ca și artist vocal dar și în activitatea mea cu cursanții.

Lucia despre Anamaria Marti: "Voce superba, antrenor vocal talentat, ambitioasa iar prezenta ei in echipa de antrenori vocali care folosesc in practica CVT, ne face o mare placere!