Vocal Coach Diana Tanasa

Lucia Ciobotaru: "Este o mare placere sa va vorbesc despre echipa mea de antrenori cu care ma intalnesc frecvent si care sunt continuu updatati in tehnica vocala si psihologia predarii".

Descopera CVT

Vocal Coach Diana Tanasa

Echipa de antrenori vocali pregatiti de Lucia Ciobotaru (CVT autorizat) ofera ore pe tot teritoriul tarii si pentru toti cei interesati in folosirea vocii.

Descopera CVT

Vocal Coach Diana Tanasa

Cursurile sunt pentru cantareti din toate genurile muzicale care doresc sa-si imbunatateasca calitatile vocale, increderea de sine si potentialul artistic.

Descopera CVT

Diana Tanasa

Diana Tanasa este Vocal Coach in Bistrita antrenat de Lucia Ciobotaru CVT autorizat
Tehnica Vocala Completa te face sa vrei sa fii mai bun in fiecare zi, ceea ce te provoaca sa studiezi si sa oferi cele mai bune solutii tehnice pentru cei pe care ii antrenezi.

Complete Vocal Technique

oferind prin CVT experienta desavarsita in folosirea vocii, cu termeni clari, solutii concrete si rezultat direct.
Principii de baza
Pentru a produce un sunet corect si sanatos trebuie tinut cont de cele trei principii de baza.
Functiile vocala
Daca cele trei principii de baza sunt respectate in totalitate, poti alege o functie vocala din cele patru functii vocale.
Culoarea sunetului
In toate functiile culoarea sunetului poate fi schimbata de la inchis pana la deschis.
Efectele vocala
Efectele pot fi comparate cu frisca de pe tort. Daca functiile vocale sunt corect folosite, poti eventual sa decizi folosirea unor efecte.

Sunt Tănasă Diana Alexandra, am 24 de ani și solista unui band de evenimente și petreceri private de 7 ani. Lucrez și în cadrul unei grădinițe ca și a doua educatoare la grupă în alternativa educațională Waldorf. Am absolvit Școala Populară de Arte din Bistrița în 2022 specializarea Canto Popular. Am participat la diferite festivaluri și concursuri folclorice, chiar și la unele televizate, cum ar fi cel mai cunoscut concurs de folclor din România, Vedeta Populară .

Timp de 7 ani de zile am fost eleva multor profesori de canto (din Bistrita, din Dej și chiar din Cluj), însă nici măcar unul nu mi-a spus vreodată de Tweng sau despre faptul că țineam laringele foarte coborât atunci când cântam, iar momentul în care am început acest curs cu Lucia a fost ceva revelator!
Mi-a schimbat vocea, mindsetul și mi-a oferit oportunitatea de a avea un job, cel de vocal coach (eu îmi doream doar să cânt mai bine și am primit atât de multe ❤).

Aveam atât de multe necunoscute în această ecuație a tehnici vocale încât nu credeam că o să fiu vreodată pregătită să ajut/ dăruiesc/ învăț pe altcineva, dar faptul că această tehnică vocală completă este bazată pe anatomie, m-a ajutat să înțeleg în câteva ore, ce n-am înțeles în 7 ani de la diverși profesori de canto. Faptul că avem exemple auditive, vizuale și kinestezice m-a ajutat enorm, mai ales că elevii sunt foarte diferiți în ceea ce privește stilul predominant de învățare, acum sunt pregătită cu exemple pentru orice tip de elev și asta-mi oferă sigurantă, relaxare și o stare de bine, ceea ce am învățat alături de Lucia că e foarte important să avem în relație cu elevii.

Lucia despre Diana Tanasa: " Antrenor vocal la inceput de cariere care adora sa experimenteze cu tehnica vocala in folclorul romanesc dar mai ales curioasa si ambitioasa. Voce flexibila si o personalitate puternica!