Vocal Coach Maria Magdalena Dutu

Lucia Ciobotaru: "Este o mare placere sa va vorbesc despre echipa mea de antrenori cu care ma intalnesc frecvent si care sunt continuu updatati in tehnica vocala si psihologia predarii".

Descopera CVT

Vocal Coach Maria Magdalena Dutu

Echipa de antrenori vocali pregatiti de Lucia Ciobotaru (CVT autorizat) ofera ore pe tot teritoriul tarii si pentru toti cei interesati in folosirea vocii.

Descopera CVT

Vocal Coach Maria Magdalena Dutu

Cursurile sunt pentru cantareti din toate genurile muzicale care doresc sa-si imbunatateasca calitatile vocale, increderea de sine si potentialul artistic.

Descopera CVT

Maria Magdalena Dutu

Maria Magdalena Dutu este Vocal Coach in Braila antrenat de Lucia Ciobotaru CVT autorizat
Tehnica Vocala Completa te face sa vrei sa fii mai bun in fiecare zi, ceea ce te provoaca sa studiezi si sa oferi cele mai bune solutii tehnice pentru cei pe care ii antrenezi.

Complete Vocal Technique

oferind prin CVT experienta desavarsita in folosirea vocii, cu termeni clari, solutii concrete si rezultat direct.
Principii de baza
Pentru a produce un sunet corect si sanatos trebuie tinut cont de cele trei principii de baza.
Functiile vocala
Daca cele trei principii de baza sunt respectate in totalitate, poti alege o functie vocala din cele patru functii vocale.
Culoarea sunetului
In toate functiile culoarea sunetului poate fi schimbata de la inchis pana la deschis.
Efectele vocala
Efectele pot fi comparate cu frisca de pe tort. Daca functiile vocale sunt corect folosite, poti eventual sa decizi folosirea unor efecte.

CVT app

Complete Vocal Technique App - Universal app for iPhone & iPad - 323 Chapters ‘Complete Vocal Technique’ - 950 Sound Examples in the CVT Sound Library - 68 Offline Videos from the CVT - Research Footage - 288 Illustrations for visual explanation - Time-codes from published recordings for audio analysis - CVT Research footage, articles and explanations - get free updates, which wasn’t possible before with the book - download for € 69,99 in the AppStore - currently available in English

Maria Magdalena Dutu, absolventa a Scolii Populare de Arta din Galati, momentan studenta a Facultatii de Intrerpretare din cadrul Universitatii ‘’ Dunarea de Jos’’.

In perioada 1997-2003 am fost solista a sectiei de Revista la Teatrul Muzical ‘’ Nicolae Leonard’’.

De-a lungul carierei am avut placerea de a colabora cu o serie de compozitori consacrati precum Viorel Gavrila, Marius Teicu, Ion Cristinoiu si am fost premiata printre altele, la doua editii ale Festivalului National de Muzica Usoara de la Mamaia.

In prezent sunt profesor de canto si pentru ca tehnica vocala a devenit in ultimii ani din ce in ce mai concreta am decis sa aprofundez cunostintele mele referitoare la modul de folosire al acestui instrument fantastic ‘’Vocea umana’’ dar si modul de lucru cu fiecare voce care este unica si fiecare persoana este diferita.

Auzisem la Vocea Romaniei de CVT si tot ce mi-am dorit a fost ca intr-o zi sa pot urma aceste cursuri fantastice.

Dupa ani de zile a venit momentul sa incerc si asa am sunat-o pe Lucia. Mi-a raspuns la telefon si pe moment am crezut ca vorbesc cu robotul. Dar, nu a fost asa. Vocea ei m-a cucerit instant.

Multumesc Luciei pentru tot ce m-a invatat pe parcursul seminariilor de tehnica vocala completa. Vocea mea suna altfel iar sudentii mei sunt foarte multumiti de rezultate mai ales ca acum pot oferi solutii pentru fiecare situatie indifirent de dificultatea sunetului, tipul de voce si/sau tipul de persoana. Exista solutii pentru orice situatie iar studentul este cel care decide felul in care vrea sa cante, sa se exprime.

Lucia despre Magda: personalitate puternica, voce care exprima forta, ambitioasa si un antrenor vocal grozav. Mare placere sa lucrez cu Magda mai ales pe efecte vocale.