Vocal Coach Simona Rusu

Lucia Ciobotaru: "Este o mare placere sa va vorbesc despre echipa mea de antrenori cu care ma intalnesc frecvent si care sunt continuu updatati in tehnica vocala si psihologia predarii".

Descopera CVT

Vocal Coach Simona Rusu

Echipa de antrenori vocali pregatiti de Lucia Ciobotaru (CVT autorizat) ofera ore pe tot teritoriul tarii si pentru toti cei interesati in folosirea vocii.

Descopera CVT

Vocal Coach Simona Rusu

Cursurile sunt pentru cantareti din toate genurile muzicale care doresc sa-si imbunatateasca calitatile vocale, increderea de sine si potentialul artistic.

Descopera CVT

Simona Rusu

Simona Rusu este Vocal Coach in Brasov antrenat de Lucia Ciobotaru CVT autorizat
Tehnica Vocala Completa te face sa vrei sa fii mai bun in fiecare zi, ceea ce te provoaca sa studiezi si sa oferi cele mai bune solutii tehnice pentru cei pe care ii antrenezi.

Complete Vocal Technique

oferind prin CVT experienta desavarsita in folosirea vocii, cu termeni clari, solutii concrete si rezultat direct.
Principii de baza
Pentru a produce un sunet corect si sanatos trebuie tinut cont de cele trei principii de baza.
Functiile vocala
Daca cele trei principii de baza sunt respectate in totalitate, poti alege o functie vocala din cele patru functii vocale.
Culoarea sunetului
In toate functiile culoarea sunetului poate fi schimbata de la inchis pana la deschis.
Efectele vocala
Efectele pot fi comparate cu frisca de pe tort. Daca functiile vocale sunt corect folosite, poti eventual sa decizi folosirea unor efecte.

CVT app

Complete Vocal Technique App - Universal app for iPhone & iPad - 323 Chapters ‘Complete Vocal Technique’ - 950 Sound Examples in the CVT Sound Library - 68 Offline Videos from the CVT - Research Footage - 288 Illustrations for visual explanation - Time-codes from published recordings for audio analysis - CVT Research footage, articles and explanations - get free updates, which wasn’t possible before with the book - download for € 69,99 in the AppStore - currently available in English

Sunt Simona Rusu si sunt antrenor vocal in Brasov!
Calatoria mea muzicala dar si cea de studiu al vocii, a inceput din adolescenta timpurie, cand am avut oportunitatea sa intru intr-o trupa locala de muzica rock, iar mai tarziu sa activez si intr-un proiect muzical pop/rock. Toate aceste activitati muzicale erau cu scop umanitar, de voluntariat care ne-au purtat in diferite orase din tara de-a lungul anilor, dar si in alte tari precum Olanda, Bulgaria.

Am absolvit Consrvatorul din Brasov iar anul trecut, absolvit si cursurile de masterat in cadrul Facultatii de Muzica Brasov, Tehnica si Arta Muzicala a Secolului XX. Desi am fost in preajma muzicii ,a cantului vocal ani buni si am incercat sa invat cu diferiti profesori de canto, am observat tot mai mult ca lipseste , lipseste abordarea in “stil vestic” al cantului, aici totul e ra bazat pe stilul clasic, care nu se pliaza pe orice gen asadar apareau mereu bariere care aparent nu aveau solutii concrete si personalizate.

Astfel mi-am inceput cautarile pentru acel “altfel” si “altceva” mai bun, versatil si in 2015, am intrat initial, in contact cu tehnica vocala Estill, prin participarea la un Workshop in Frankfurt. Acolo a inceput adevaratul si incredibilul studiu al vocii pentru mine. Eram ca un copil caruia i se descopera lumea pentru prima data.

Mai tarziu am cautat si am dorit sa aprofundez dar si sa imi extind mai mult posibilitatile vocale, folosind efecte si astfel, am cunoscut-o pe Lucia, profesorul si mentorul meu care m-a ajutat prin tehnica vocala completa, sa descopar noi teritorii vocale, sa gasesc si sa aplic pe loc solutiile de rezolvare a diferitelor probleme care apar in aparatul vocal.
Asa ceva era incredibil! Am invatat ca NU exista”nu se poate” si nici “la mine nu merge”, exista insa solutii pentru fiecare personal, prin aplicarea corecta a proncipiilor de baza: suprt, Twang si evitarea tensiunii pe buze si barbie.

Cu tehnica vocal completa totul e posibil in domeniul vocal, bineinteles cu dedicarea si studiul necesar, iar asta e o veste extraordinara!
Piese muzicale la care doar visam, au devenit accesibile si nu doar…ci chiar cu lejeritate.
Efectele vocale reprezinta o arie de studiu personal tare draga mie iar ele pot fi relizate in siguranta, sanatos prin tehnica vocala.
“Se poate” asta e motto-ul meu.

In prezent lucrez in cadrul Academiei Muzicale Soundbox din Brasov ca antrenor vocal si iubesc sesiunile cu artistii si studentii, caci depasim bariere, aprofundam impreuna aspectele legate de tehnica si interpretare vocala, pentru fiecare gen muzical dorit. Proiectele rock si pop in care activez local continua si tehnica vocala completa este mana mea dreapta din punct de vedere muzical.