Vocal Coach Ana Maria Maranda

Lucia Ciobotaru: "Este o mare placere sa va vorbesc despre echipa mea de antrenori cu care ma intalnesc frecvent si care sunt continuu updatati in tehnica vocala si psihologia predarii".

Descopera CVT

Vocal Coach Ana Maria Maranda

Echipa de antrenori vocali pregatiti de Lucia Ciobotaru (CVT autorizat) ofera ore pe tot teritoriul tarii si pentru toti cei interesati in folosirea vocii.

Descopera CVT

Vocal Coach Ana Maria Maranda

Cursurile sunt pentru cantareti din toate genurile muzicale care doresc sa-si imbunatateasca calitatile vocale, increderea de sine si potentialul artistic.

Descopera CVT

Ana Maria Maranda

Ana Maria Maranda este Vocal Coach in Bucuresti antrenat de Lucia Ciobotaru CVT autorizat
Tehnica Vocala Completa te face sa vrei sa fii mai bun in fiecare zi, ceea ce te provoaca sa studiezi si sa oferi cele mai bune solutii tehnice pentru cei pe care ii antrenezi.

Complete Vocal Technique

oferind prin CVT experienta desavarsita in folosirea vocii, cu termeni clari, solutii concrete si rezultat direct.
Principii de baza
Pentru a produce un sunet corect si sanatos trebuie tinut cont de cele trei principii de baza.
Functiile vocala
Daca cele trei principii de baza sunt respectate in totalitate, poti alege o functie vocala din cele patru functii vocale.
Culoarea sunetului
In toate functiile culoarea sunetului poate fi schimbata de la inchis pana la deschis.
Efectele vocala
Efectele pot fi comparate cu frisca de pe tort. Daca functiile vocale sunt corect folosite, poti eventual sa decizi folosirea unor efecte.

CVT app

Complete Vocal Technique App - Universal app for iPhone & iPad - 323 Chapters ‘Complete Vocal Technique’ - 950 Sound Examples in the CVT Sound Library - 68 Offline Videos from the CVT - Research Footage - 288 Illustrations for visual explanation - Time-codes from published recordings for audio analysis - CVT Research footage, articles and explanations - get free updates, which wasn’t possible before with the book - download for € 69,99 in the AppStore - currently available in English

Ana Maria Maranda

Ana Maria Maranda

Anamaria Maranda este absolventă de Conservator și cunoscută publicului pentru proiectele muzicale dintre cele mai diferite (folk, muzică tradițională grecească, pop, muzică bizantină).

O voce deosebită, o prezenţă foarte agreabilă, e tânără absolventă de Litere, dar şi studentă la Conservator, care ar putea face şi carieră internaţională
dacă e bine îndrumată, promovată şi susţinută. A cucerit ascultătorii de la prima piesă.”
(Romania-Actualitati.ro)

”Ce se ridică la suprafaţă din muzica Anei e o forţă delicată, o senzualitate cuminte. Cu un ambitus larg, e în stare şi de note joase, cu textură vâscoasă, rostite întins şi cu putere, dar şi de şfichiuiri de jazz, de jocuri şi volute fine aşternute languros”.

Sunt antrenor de voce antrenat CVT de Lucia Ciobotaru si ma mandresc sa fac parte din echipa scoalii de muzica MusicTechSchool in Bucuresti.