Vocal Coach Ana Maria Rosu

Lucia Ciobotaru: "Este o mare placere sa va vorbesc despre echipa mea de antrenori cu care ma intalnesc frecvent si care sunt continuu updatati in tehnica vocala si psihologia predarii".

Descopera CVT

Vocal Coach Ana Maria Rosu

Echipa de antrenori vocali pregatiti de Lucia Ciobotaru (CVT autorizat) ofera ore pe tot teritoriul tarii si pentru toti cei interesati in folosirea vocii.

Descopera CVT

Vocal Coach Ana Maria Rosu

Cursurile sunt pentru cantareti din toate genurile muzicale care doresc sa-si imbunatateasca calitatile vocale, increderea de sine si potentialul artistic.

Descopera CVT

Ana Maria Rosu

Ana Maria Rosu este Vocal Coach in Bucuresti antrenat de Lucia Ciobotaru CVT autorizat
Tehnica Vocala Completa te face sa vrei sa fii mai bun in fiecare zi, ceea ce te provoaca sa studiezi si sa oferi cele mai bune solutii tehnice pentru cei pe care ii antrenezi.

Complete Vocal Technique

oferind prin CVT experienta desavarsita in folosirea vocii, cu termeni clari, solutii concrete si rezultat direct.
Principii de baza
Pentru a produce un sunet corect si sanatos trebuie tinut cont de cele trei principii de baza.
Functiile vocala
Daca cele trei principii de baza sunt respectate in totalitate, poti alege o functie vocala din cele patru functii vocale.
Culoarea sunetului
In toate functiile culoarea sunetului poate fi schimbata de la inchis pana la deschis.
Efectele vocala
Efectele pot fi comparate cu frisca de pe tort. Daca functiile vocale sunt corect folosite, poti eventual sa decizi folosirea unor efecte.

CVT app

Complete Vocal Technique App - Universal app for iPhone & iPad - 323 Chapters ‘Complete Vocal Technique’ - 950 Sound Examples in the CVT Sound Library - 68 Offline Videos from the CVT - Research Footage - 288 Illustrations for visual explanation - Time-codes from published recordings for audio analysis - CVT Research footage, articles and explanations - get free updates, which wasn’t possible before with the book - download for € 69,99 in the AppStore - currently available in English

Absolventă a Facultății de Muzica din București, secția Jazz-Muzica Ușoară.

Are experiență in muzică de peste 10 de ani.
Este laureata a multor festivaluri importante din țară, mai târziu în colatoria sa, Ana Maria, întoarce 4 scaune la emisiunea Vocea României și participa și la alte concursuri televizate, ceea ce i-a deschis sansa de a colabora cu artiști importanți din țară .


În perioada liceului descoperă muzica Jazz și se îndrăgostește de improvizație, fiind parte a mai multe proiecte de jazz. În prezent lucrează la propriul ei proiect “Roana Red”, în cadrul căruia își scrie propriile piese și cu care călătorește prin festivalurile de muzica din țară dar și la propriul atelier de voce “Vocal Room”.
Genurile pe care Ana Maria le interpretează sunt: Pop, Jazz, Soul, Rock și R&B.Ana Maria descoperă Tehnica Vocala Completa în anul 2015. De atunci lucrează cu Lucia de fiecare data când este nevoie.
“CVT m-a ajutat sa cant sănătos și liber, fără limite. Asta mi-am dorit din totdeauna, sa cant orice îmi place și îmi doresc, și sa nu mă rănesc.
Îmi plac efectele vocale si îmi place să-mi experimentez limitele vocale (înalte sau joase), îmi place sa mă joc cu dinamica și culoarea sunetului, iar asta s-a întâmplat doar de când cunosc tehnica CVT, și de când o cunosc pe Lucia.
Trebuie sa recunosc ca tehnica cere disciplina și studiu zilnic. Asta am făcut eu și așa îi încurajezi și pe studenții mei, sa facă.”