Vocal Coach Anisoara Balmus

Lucia Ciobotaru: "Este o mare placere sa va vorbesc despre echipa mea de antrenori cu care ma intalnesc frecvent si care sunt continuu updatati in tehnica vocala si psihologia predarii".

Descopera CVT

Vocal Coach Anisoara Balmus

Echipa de antrenori vocali pregatiti de Lucia Ciobotaru (CVT autorizat) ofera ore pe tot teritoriul tarii si pentru toti cei interesati in folosirea vocii.

Descopera CVT

Vocal Coach Anisoara Balmus

Cursurile sunt pentru cantareti din toate genurile muzicale care doresc sa-si imbunatateasca calitatile vocale, increderea de sine si potentialul artistic.

Descopera CVT

Anisoara Balmus

Anisoara este Vocal Coach in Bucuresti antrenat de Lucia Ciobotaru CVT autorizat
Tehnica Vocala Completa te face sa vrei sa fii mai bun in fiecare zi, ceea ce te provoaca sa studiezi si sa oferi cele mai bune solutii tehnice pentru cei pe care ii antrenezi.

Complete Vocal Technique

oferind prin CVT experienta desavarsita in folosirea vocii, cu termeni clari, solutii concrete si rezultat direct.
Principii de baza
Pentru a produce un sunet corect si sanatos trebuie tinut cont de cele trei principii de baza.
Functiile vocala
Daca cele trei principii de baza sunt respectate in totalitate, poti alege o functie vocala din cele patru functii vocale.
Culoarea sunetului
In toate functiile culoarea sunetului poate fi schimbata de la inchis pana la deschis.
Efectele vocala
Efectele pot fi comparate cu frisca de pe tort. Daca functiile vocale sunt corect folosite, poti eventual sa decizi folosirea unor efecte.

CVT app

Complete Vocal Technique App - Universal app for iPhone & iPad - 323 Chapters ‘Complete Vocal Technique’ - 950 Sound Examples in the CVT Sound Library - 68 Offline Videos from the CVT - Research Footage - 288 Illustrations for visual explanation - Time-codes from published recordings for audio analysis - CVT Research footage, articles and explanations - get free updates, which wasn’t possible before with the book - download for € 69,99 in the AppStore - currently available in English

Anisoara Balmus

Anisoara Balmus singingAnisoara este absolventa a Academiei de Muzica, Teatru si Arte Plastice , Facultatea Arta Instrumentala, Compozitie si Muzicologie, Specialitatea Canto Muzica Usoara si Jazz.

Dar Anisoara este si un bun jurnalist, urmand cursuri de Jurnalism la Centrul Media pentru Tineri. Experienta in domeniu a capatat in timpul colaborarii cu Radio Moldova, emisiunea ''Ora copiilor'' si ''Portativul fermecat''

Laureata a peste 50 de concursuri nationale si internationale unde a castigat numeroase premii si trofee iar de 2 ori a fost finalista a preselectiei nationale a concursului '' Eurovision Song Contest'' din Chisinau.

Anisoara este si o foarte buna cunoscatoare a doua limbi straine: engleza si rusa oferind lectii de tehnica vocala completa si in aceste limbi, ori de cate ori este necesar.

Are experienta in lucrul cu copiii, experienta acumulata la Centrul Republican pentru Copii si Tineret ARTICO din Chisinau, unde a lucrat ca profesor de canto al Studioului Artistic Class.

Lucia despre Anisoara: Anisoara, mhhhh! O voce mare! Este o mare placere sa lucrez cu ea. Este foarte ambitioasa, stie ce vrea, foarte perseverenta in atingerea scopurilor si foarte adaptabila. Anisoara este un cameleon cand e vorba de genurile muzicale: folclor, disco, jazz, blues totul este posibil.

E fantastic cum lucreaza cu grupurile de copii!