Vocal Coach Cristina Dobrescu

Lucia Ciobotaru: "Este o mare placere sa va vorbesc despre echipa mea de antrenori cu care ma intalnesc frecvent si care sunt continuu updatati in tehnica vocala si psihologia predarii".

Descopera CVT

Vocal Coach Cristina Dobrescu

Echipa de antrenori vocali pregatiti de Lucia Ciobotaru (CVT autorizat) ofera ore pe tot teritoriul tarii si pentru toti cei interesati in folosirea vocii.

Descopera CVT

Vocal Coach Cristina Dobrescu

Cursurile sunt pentru cantareti din toate genurile muzicale care doresc sa-si imbunatateasca calitatile vocale, increderea de sine si potentialul artistic.

Descopera CVT

Cristina Dobrescu

Cristina Dobrecu este Vocal Coach in Bucuresti antrenat de Lucia Ciobotaru CVT autorizat
Tehnica Vocala Completa te face sa vrei sa fii mai bun in fiecare zi, ceea ce te provoaca sa studiezi si sa oferi cele mai bune solutii tehnice pentru cei pe care ii antrenezi.

Complete Vocal Technique

oferind prin CVT experienta desavarsita in folosirea vocii, cu termeni clari, solutii concrete si rezultat direct.
Principii de baza
Pentru a produce un sunet corect si sanatos trebuie tinut cont de cele trei principii de baza.
Functiile vocala
Daca cele trei principii de baza sunt respectate in totalitate, poti alege o functie vocala din cele patru functii vocale.
Culoarea sunetului
In toate functiile culoarea sunetului poate fi schimbata de la inchis pana la deschis.
Efectele vocala
Efectele pot fi comparate cu frisca de pe tort. Daca functiile vocale sunt corect folosite, poti eventual sa decizi folosirea unor efecte.

CVT app

Complete Vocal Technique App - Universal app for iPhone & iPad - 323 Chapters ‘Complete Vocal Technique’ - 950 Sound Examples in the CVT Sound Library - 68 Offline Videos from the CVT - Research Footage - 288 Illustrations for visual explanation - Time-codes from published recordings for audio analysis - CVT Research footage, articles and explanations - get free updates, which wasn’t possible before with the book - download for € 69,99 in the AppStore - currently available in English

Cristina Dobrescu spune ca a inceput sa cante de cand se stie, iar la 6 ani a avut prima aparitie pe scena. In 2010 a luat primul casting pentru a face parte dintr-o trupa de cover, iar de atunci a inceput calatoria ei prin tara si prim lume, urcand cu entuziasm pe orice scena, fie ea intr-un pub sau intr-un teatru, oferind oamenilor din talentul ei. A imbinat cantatul live cu lucrul in studio, lucrand cu diferiti artisti romani. Face parte din echipa de antrenori vocali pregatiti de Lucia Ciobotaru din anul 2015.

"CVT-ul, prin Lucia, mi-a schimbat viata, mi-a schimbat viziunea si a daramat barierele pe care le aveam, legate de vocea noastra. Am avut perioade lungi (4-5 luni) cand am cantat zilnic, si acelea au fost momentele cand am realizat cat este de important sa stim sa cantam sanatos, sa stim ce sa facem cand corpul nostru e obosit, sa ne adaptam continuu la conditii noi, de la sonorizare pana la schimbarile de temperatura si umiditate, care se petreceau intr-un timp foarte scurt, etc.. Tin minte ca intr-o zi am sunat-o pe Lucia si i-am multumit pentru tot ce m-a invatat, pentru ca altfel nu as fi facut fata ritmului in care lucram in perioada respectiva. Cantatul este, din punctul meu de vedere, "work in progress" toata viata, este o evolutie si o descoperire continua a performerului si a artistului din noi."