Vocal Coach Irena Stefan

Lucia Ciobotaru: "Este o mare placere sa va vorbesc despre echipa mea de antrenori cu care ma intalnesc frecvent si care sunt continuu updatati in tehnica vocala si psihologia predarii".

Descopera CVT

Vocal Coach Irena Stefan

Echipa de antrenori vocali pregatiti de Lucia Ciobotaru (CVT autorizat) ofera ore pe tot teritoriul tarii si pentru toti cei interesati in folosirea vocii.

Descopera CVT

Vocal Coach Irena Stefan

Cursurile sunt pentru cantareti din toate genurile muzicale care doresc sa-si imbunatateasca calitatile vocale, increderea de sine si potentialul artistic.

Descopera CVT

Irena Stefan

Irena Grigoras este Vocal Coach in Bucuresti antrenat de Lucia Ciobotaru CVT autorizat
Tehnica Vocala Completa te face sa vrei sa fii mai bun in fiecare zi, ceea ce te provoaca sa studiezi si sa oferi cele mai bune solutii tehnice pentru cei pe care ii antrenezi.

Complete Vocal Technique

oferind prin CVT experienta desavarsita in folosirea vocii, cu termeni clari, solutii concrete si rezultat direct.
Principii de baza
Pentru a produce un sunet corect si sanatos trebuie tinut cont de cele trei principii de baza.
Functiile vocala
Daca cele trei principii de baza sunt respectate in totalitate, poti alege o functie vocala din cele patru functii vocale.
Culoarea sunetului
In toate functiile culoarea sunetului poate fi schimbata de la inchis pana la deschis.
Efectele vocala
Efectele pot fi comparate cu frisca de pe tort. Daca functiile vocale sunt corect folosite, poti eventual sa decizi folosirea unor efecte.

CVT app

Complete Vocal Technique App - Universal app for iPhone & iPad - 323 Chapters ‘Complete Vocal Technique’ - 950 Sound Examples in the CVT Sound Library - 68 Offline Videos from the CVT - Research Footage - 288 Illustrations for visual explanation - Time-codes from published recordings for audio analysis - CVT Research footage, articles and explanations - get free updates, which wasn’t possible before with the book - download for € 69,99 in the AppStore - currently available in English

Irena Stefan

Bucuresti Irena Grigoras canto 5Sunt Irena si de mica am trait pentru muzica. Muzica-mi vorbește nu prin cuvinte, sentimente sau imagini, ci prin simțuri. Totul e o poveste când e vorba de muzică. Nu tehnică, note si schimbari de poziții. Doar povești. Și imagini. Și dor. Pentru că muzica e dor si drag.

Irena Stefan Din pasiune, prin studiu, daruire si sacrificii, a devenit o cariera pentru mine ! Am absolvit Scoala Populara de Arte din Iasi, Colegiul National de Arta Octav Bancila din Iasi si Universitatea Nationala de Muzica. Am început să înțeleg cu adevărat ce-i cu muzica, abia la ceva vreme după ce am terminat facultatea. Să faci muzică e cel mai natural lucru din lume, la fel de firesc precum respiratul. Muzica în sine, nu e altceva decât dragoste și pasiune pură.
Sunt antrenor de voce antrenat CVT de Lucia Ciobotaru si ma mandresc cu propria mea scoala de muzica MusicTechSchool in Bucuresti.

Studiul muzicii nu se incheie niciodata! Fara ore zilnice de canto si tehnica vocala nu as putea sa ma autodepasesc permanent!

Am avut bafta sa aflu de o noua tehnica vocala ( CVT) si de Lucia Ciubotaru cu care am inceput cursurile de perfectionare CVT, iar de aici totul a incepput sa prinda mai multa culoare.
Am reusit in timp, dupa ore si ore de studiu, sa devin mai buna cu fiecare zi reusind mai apoi sa indrum si eu cu succes , in tainele acestei tehnici, pe elevii mei.
Impreuna cu ei fac o echipa, iar rezultatele nu intarzie sa apara! Respiram impreuna muzica.
Așa simt eu muzica:starea naturală prin care emoțiile prind formă și glas. Asta incerc sa le transmit elevilor mei: emotie, daruire si perfectiune!

MUZICA NU SALVEAZA VIETI, DAR CU SIGURANTA SALVEAZA SUFLETE!