Vocal Coach Iuliana Surleac

Lucia Ciobotaru: "Este o mare placere sa va vorbesc despre echipa mea de antrenori cu care ma intalnesc frecvent si care sunt continuu updatati in tehnica vocala si psihologia predarii".

Descopera CVT

Vocal Coach Iuliana Surleac

Echipa de antrenori vocali pregatiti de Lucia Ciobotaru (CVT autorizat) ofera ore pe tot teritoriul tarii si pentru toti cei interesati in folosirea vocii.

Descopera CVT

Vocal Coach Iuliana Surleac

Cursurile sunt pentru cantareti din toate genurile muzicale care doresc sa-si imbunatateasca calitatile vocale, increderea de sine si potentialul artistic.

Descopera CVT

Iuliana Surleac

Iuliana Surleac este Vocal Coach in Bucuresti antrenat de Lucia Ciobotaru CVT autorizat
Tehnica Vocala Completa te face sa vrei sa fii mai bun in fiecare zi, ceea ce te provoaca sa studiezi si sa oferi cele mai bune solutii tehnice pentru cei pe care ii antrenezi.

Complete Vocal Technique

oferind prin CVT experienta desavarsita in folosirea vocii, cu termeni clari, solutii concrete si rezultat direct.
Principii de baza
Pentru a produce un sunet corect si sanatos trebuie tinut cont de cele trei principii de baza.
Functiile vocala
Daca cele trei principii de baza sunt respectate in totalitate, poti alege o functie vocala din cele patru functii vocale.
Culoarea sunetului
In toate functiile culoarea sunetului poate fi schimbata de la inchis pana la deschis.
Efectele vocala
Efectele pot fi comparate cu frisca de pe tort. Daca functiile vocale sunt corect folosite, poti eventual sa decizi folosirea unor efecte.

CVT app

Complete Vocal Technique App - Universal app for iPhone & iPad - 323 Chapters ‘Complete Vocal Technique’ - 950 Sound Examples in the CVT Sound Library - 68 Offline Videos from the CVT - Research Footage - 288 Illustrations for visual explanation - Time-codes from published recordings for audio analysis - CVT Research footage, articles and explanations - get free updates, which wasn’t possible before with the book - download for € 69,99 in the AppStore - currently available in English

Numele meu este Surleac Iuliana, am 25 de ani si ma bucur sa spun ca munca mea e pasiunea mea.
Am inceput studiile muzicale la Colegiul National de Arte Octav Bancila din Iasi la sectia de Canto Clasic. Ulterior, am decis sa merg mai departe tot cu acest profil, dar in cadrul Universitatii Nationale de Arte George Enescu din Iasi.

Dar dorindu-mi sa evoluez mai mult, am ales sa ma transfer la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, unde am terminat studiile de licenta.
Stiind inca de mica ca ma atrage mai mult muzica Pop, dorindu-mi sa cunosc mai multe informatii despre aceasta tehnica, atat pentru a ma ajuta pe mine, cat si ai ajuta pe altii, am inceput sa iau lectii de Canto muzica usoara. In parcursul meu am descoperit CVT care pentru mine a fost ca o lumina care s-a aprins in intuneric. Am stiut ca asta este ceea ce am cautat si a fost si singura tehnica care a avut sens pentru mine.

Evolutia a fost una cu adevarat vizibila, si am stiu ca in sfarsit am ajuns intr-un punct in care sunt capabila sa ofer mai departe din ceea ce am invatat si cunoscut asa ca m-am apucat de Cursul de Vocal Coach pentru a aprofunda informatiile.

Munca cu studentii nu a fost niciodata mai satisfacatoare ca acum, prin simplul fapt ca se vede diferenta imediat in ceea ce lucrez la ore, iar tehnica aceasta este pentru mine cea mai buna!

Iuliana este pasionata de muzica, ambitioasa, creativa iar lucrul cu ea m-a inspirat. Ma bucur ca faci parte din aceasta echipa de antrenori vocali.