Vocal Coach Lucia Ciobotaru

Este o mare placere sa va vorbesc despre echipa mea de antrenori cu care ma intalnesc frecvent si care sunt continuu updatati in tehnica vocala si psihologia predarii.

Descopera CVT

Vocal Coach Lucia Ciobotaru

Echipa de antrenori vocali pregatiti de Lucia Ciobotaru (CVT autorizat) ofera ore pe tot teritoriul tarii si pentru toti cei interesati in folosirea vocii.

Descopera CVT

Vocal Coach Lucia Ciobotaru

Cursurile sunt pentru cantareti din toate genurile muzicale care doresc sa-si imbunatateasca calitatile vocale, increderea de sine si potentialul artistic.

Descopera CVT

Lucia Ciobotaru

Lucia Ciobotaru CVT autorizat
Tehnica Vocala Completa te face sa vrei sa fii mai bun in fiecare zi, ceea ce te provoaca sa studiezi si sa oferi cele mai bune solutii tehnice pentru cei pe care ii antrenezi.

Complete Vocal Technique

oferind prin CVT experienta desavarsita in folosirea vocii, cu termeni clari, solutii concrete si rezultat direct.
Principii de baza
Pentru a produce un sunet corect si sanatos trebuie tinut cont de cele trei principii de baza.
Functiile vocala
Daca cele trei principii de baza sunt respectate in totalitate, poti alege o functie vocala din cele patru functii vocale.
Culoarea sunetului
In toate functiile culoarea sunetului poate fi schimbata de la inchis pana la deschis.
Efectele vocala
Efectele pot fi comparate cu frisca de pe tort. Daca functiile vocale sunt corect folosite, poti eventual sa decizi folosirea unor efecte.

CVT app

Complete Vocal Technique App - Universal app for iPhone & iPad - 323 Chapters ‘Complete Vocal Technique’ - 950 Sound Examples in the CVT Sound Library - 68 Offline Videos from the CVT - Research Footage - 288 Illustrations for visual explanation - Time-codes from published recordings for audio analysis - CVT Research footage, articles and explanations - get free updates, which wasn’t possible before with the book - download for € 69,99 in the AppStore - currently available in English
Air added to the voice
Neutral with air
Edge reduced density
Overdrive reduced density

Lucia Ciobotaru

Lucia Ciobotaru este cantareata si profesor autorizat CVT, dupa un studiu CVT de 1 an pentru cantareti la Conservatorul din Utrecht in Olanda si 3 ani studiu pentru profesor CVT in Kopenhaga (Institutul de Tehnica Vocala Completa, CVT) avand ca profesor pe Cathrine Sadolin.

Lucia Ciobotaru

Avand o experienta de mai mult de 20 ani ca profesor de canto, Lucia a lucrat in Olanda cu diversi artisti pe care i-a indrumat in tehnica vocala si lucrul in studio.

Lucia detine 6 scoli de muzica in Olanda iar impreuna cu Loredana Groza Atelierul de voce din Bucuresti.

In 2013 a fost coantrenor la Vocea Romaniei, echipa Loredanei Groza iar in 2014 a fost implicata nu numai in selectarea candidatilor de la Vocea Romaniei dar si in antrenarea lor pana la battle-uri.Din acel moment s-a concentrat doar pe echipa Loredanei Groza.

In 2019 Lucia s-a ocupat de antrenamentul candidatilor din emisiunea ,, Canta acum cu mine,,

Lucia este specializata in:
- volum, suport, respiratie, twang, ambitus;
- pop, rock/metal, soul, clasic, muzical;
- efecte vocale: distorsion, grunt, growl, tehnica de ornamentatie, rattle etc.;
- articulatie in diferite limbi si accente;
- ajutor rapid celor care au probleme de voce;
- refacerea vocilor dupa o operatie pe corzile vocale sau dupa o trauma suportata de voce;
- lucru cu dansatorii si actorii care vor sa-si imbunatateasca tehnica vocala;
- in lucrul cu cei care vor sa-si imbunatateasca modul de a vorbi, in diferite moduri vocale.

Si nu in ultimul rand motivatie, placere in a canta,pastrarea caracterului si personalitatii cantaretului. Profesorul nu-si va impune gustul si interpretatia. Profesorul si elevul sunt egali, este doar o chestiune de a da si de a primi.

Lucia: "Modul in care-ti folosesti vocea este foarte important. Totul incepe cu cele trei principii de baza:respiratie, twang si fara tensiune pe maxilarul inferior si buze.Performanta este la fel de importanta. Cum stai pe scena? Crezi in tine? Stii ce canti? Cum transmiti ceea ce canti prin mimica, atitudine, miscare dar si puterea mintii! Prin lectiile pe care le ofer incerc sa scot cat mai mult in evidenta ceea ce este mai bun in fiecare personalitate".

Lucia ofera lectii individuale, iar in conditiile in care exista o lista de asteptare, ofera workshopuri si masterclasses.

De asemenea, sesiunile online sunt din ce in ce mai cautate, in felul asta poti sa-ti antrenezi vocea oriunde si oricand indiferent ca este vorba de studio sau inaintea unui concert.