Vocal Coach Maria Sverginski

Lucia Ciobotaru: "Este o mare placere sa va vorbesc despre echipa mea de antrenori cu care ma intalnesc frecvent si care sunt continuu updatati in tehnica vocala si psihologia predarii".

Descopera CVT

Vocal Coach Maria Sverginski

Echipa de antrenori vocali pregatiti de Lucia Ciobotaru (CVT autorizat) ofera ore pe tot teritoriul tarii si pentru toti cei interesati in folosirea vocii.

Descopera CVT

Vocal Coach Maria Sverginski

Cursurile sunt pentru cantareti din toate genurile muzicale care doresc sa-si imbunatateasca calitatile vocale, increderea de sine si potentialul artistic.

Descopera CVT

Maria Sverginski

Maria Sverginski este Vocal Coach in Bucuresti antrenat de Lucia Ciobotaru CVT autorizat
Tehnica Vocala Completa te face sa vrei sa fii mai bun in fiecare zi, ceea ce te provoaca sa studiezi si sa oferi cele mai bune solutii tehnice pentru cei pe care ii antrenezi.

Complete Vocal Technique

oferind prin CVT experienta desavarsita in folosirea vocii, cu termeni clari, solutii concrete si rezultat direct.
Principii de baza
Pentru a produce un sunet corect si sanatos trebuie tinut cont de cele trei principii de baza.
Functiile vocala
Daca cele trei principii de baza sunt respectate in totalitate, poti alege o functie vocala din cele patru functii vocale.
Culoarea sunetului
In toate functiile culoarea sunetului poate fi schimbata de la inchis pana la deschis.
Efectele vocala
Efectele pot fi comparate cu frisca de pe tort. Daca functiile vocale sunt corect folosite, poti eventual sa decizi folosirea unor efecte.

Maria Sverginski

Ma numesc Maria Sverginski si am 26 de ani . Mi-am descoperit pasiunea pentru muzica la varsta de 5 ani , urmand cursurile de pian la scoala de muzica nr.3 din Bucuresti, iar din clasa a IV a am devenit eleva a Colegiului National de Muzica George Enescu. Am urmat cursurile de pian principal urmand ca in perioada liceului sa fiu admisa la catedra de canto clasic, dezvoltandu-mi abilitatile vocale, participand la numeroase concerte si concursuri nationale . Mi-am continuat studiile la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti la sectia pedagogie- muzicala . In prezent fac parte din echipa Atelierului de Voce si Muzica din anul 2016.

Am descoperit tehnica CVT alaturi de Lucia si a functionat ca prin farmec inca de la prima lectie. Nu am mai intalnit o tehnica atat de prompta ca si rezultate. Prin Cvt mi s-a dat sansa sa evoluez ca si artist , sa impartasesc aceasta descoperire nepretuita si celorlalti iubitori de muzica si sa lucrez alaturi de o echipa minunata de oameni frumosi si entuziasti.

Maria: "A functionat ca prin farmec inca de la prima lectie in care am facut cunostinta cu CVT-ul. Nu am mai intalnit o tehnica atat de prompta ca si rezultate. Cum spunea cineva, “parca ar fi magie”, iar cel ce o preda, “un magician”. Prin Cvt mi s-a dat sansa sa evoluez ca si artist , sa impartasesc aceasta descoperire nepretuita si celorlalti iubitori de muzica si sa lucrez alaturi de o echipa minunata de oameni frumosi si entuziasti".

Lucia despre Maria: "Maria ma surprinde de fiecare data. Misterioasa, talentata, modesta si foarte muzicala. Este o mare placere sa-i asculti melodiile si de fiecare data descoper ceva nou in felul ei de-a canta si de-a fi''.