Vocal Coach Raluca Diaconu

Lucia Ciobotaru: "Este o mare placere sa va vorbesc despre echipa mea de antrenori cu care ma intalnesc frecvent si care sunt continuu updatati in tehnica vocala si psihologia predarii".

Descopera CVT

Vocal Coach Raluca Diaconu

Echipa de antrenori vocali pregatiti de Lucia Ciobotaru (CVT autorizat) ofera ore pe tot teritoriul tarii si pentru toti cei interesati in folosirea vocii.

Descopera CVT

Vocal Coach Raluca Diaconu

Cursurile sunt pentru cantareti din toate genurile muzicale care doresc sa-si imbunatateasca calitatile vocale, increderea de sine si potentialul artistic.

Descopera CVT

Raluca Diaconu

Raluca Diaconu este Vocal Coach in Bucuresti antrenat de Lucia Ciobotaru CVT autorizat
Tehnica Vocala Completa te face sa vrei sa fii mai bun in fiecare zi, ceea ce te provoaca sa studiezi si sa oferi cele mai bune solutii tehnice pentru cei pe care ii antrenezi.

Complete Vocal Technique

oferind prin CVT experienta desavarsita in folosirea vocii, cu termeni clari, solutii concrete si rezultat direct.
Principii de baza
Pentru a produce un sunet corect si sanatos trebuie tinut cont de cele trei principii de baza.
Functiile vocala
Daca cele trei principii de baza sunt respectate in totalitate, poti alege o functie vocala din cele patru functii vocale.
Culoarea sunetului
In toate functiile culoarea sunetului poate fi schimbata de la inchis pana la deschis.
Efectele vocala
Efectele pot fi comparate cu frisca de pe tort. Daca functiile vocale sunt corect folosite, poti eventual sa decizi folosirea unor efecte.

CVT app

Complete Vocal Technique App - Universal app for iPhone & iPad - 323 Chapters ‘Complete Vocal Technique’ - 950 Sound Examples in the CVT Sound Library - 68 Offline Videos from the CVT - Research Footage - 288 Illustrations for visual explanation - Time-codes from published recordings for audio analysis - CVT Research footage, articles and explanations - get free updates, which wasn’t possible before with the book - download for € 69,99 in the AppStore - currently available in English

Raluca Diaconu

Raluca Diaconu Bucuresti 5Raluca Diaconu (Burcea) este interpretă de muzică populară, originară din Prahova. Abosolventă a Facultății de Pedagogie muzicală, din 2008 este profesor îndrumător la Centrul Cultural Izvoarele din Prahova, iar din 2014 - prezentatoarea emisiunii Ceasuri de folclor, la Favorit Tv. Singura emisiune difuzată în direct la Favorit Tv!
De-a lungul anilor, a obținut premii frumoase la Festivalurile de folclor, a cântat pe scenă alături de renumite orchestre de muzică populară precum Orchestra Fraților Advahov, Orchestra Doina Argesului, Orchestra de muzica populară Radio, Orchestra Ciocârlia.
Îndrumarea muzicală oferită copiilor din Prahova i-a adus de asemenea satisfacții importante, o bună parte dintre elevii săi au fost admiși la colegiile de muzică din țară, dintre care câțiva la Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti din București (Theo Rose, Bianca Zârnă).

Lucia despre Raluca: Raluca este plina de energie si are o voce pe care o asculti si o tot asculti cu mare placere! Raluca compune melodii de folclor pe care le canta cu atata pasiune. Ma bucur ca faci parte din echipa noastra!