Vocal Coach Andreea Silochi

Lucia Ciobotaru: "Este o mare placere sa va vorbesc despre echipa mea de antrenori cu care ma intalnesc frecvent si care sunt continuu updatati in tehnica vocala si psihologia predarii".

Descopera CVT

Vocal Coach Andreea Silochi

Echipa de antrenori vocali pregatiti de Lucia Ciobotaru (CVT autorizat) ofera ore pe tot teritoriul tarii si pentru toti cei interesati in folosirea vocii.

Descopera CVT

Vocal Coach Andreea Silochi

Cursurile sunt pentru cantareti din toate genurile muzicale care doresc sa-si imbunatateasca calitatile vocale, increderea de sine si potentialul artistic.

Descopera CVT

Andreea Silochi

Andreea Silochi este Vocal Coach in Cluj antrenat de Lucia Ciobotaru CVT autorizat
Tehnica Vocala Completa te face sa vrei sa fii mai bun in fiecare zi, ceea ce te provoaca sa studiezi si sa oferi cele mai bune solutii tehnice pentru cei pe care ii antrenezi.

Complete Vocal Technique

oferind prin CVT experienta desavarsita in folosirea vocii, cu termeni clari, solutii concrete si rezultat direct.
Principii de baza
Pentru a produce un sunet corect si sanatos trebuie tinut cont de cele trei principii de baza.
Functiile vocala
Daca cele trei principii de baza sunt respectate in totalitate, poti alege o functie vocala din cele patru functii vocale.
Culoarea sunetului
In toate functiile culoarea sunetului poate fi schimbata de la inchis pana la deschis.
Efectele vocala
Efectele pot fi comparate cu frisca de pe tort. Daca functiile vocale sunt corect folosite, poti eventual sa decizi folosirea unor efecte.

CVT app

Complete Vocal Technique App - Universal app for iPhone & iPad - 323 Chapters ‘Complete Vocal Technique’ - 950 Sound Examples in the CVT Sound Library - 68 Offline Videos from the CVT - Research Footage - 288 Illustrations for visual explanation - Time-codes from published recordings for audio analysis - CVT Research footage, articles and explanations - get free updates, which wasn’t possible before with the book - download for € 69,99 in the AppStore - currently available in English

Andreea Silochi este absolventă a Academiei de Muzică “Gheorghe Dima”, secția de Pedagogie Muzicală, din Cluj-Napoca și a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, nivel Licență și Master.

Primul contact serios cu muzica l-a avut la 10 ani, când a început cursurile de orgă și, mai apoi, canto, în cadrul Școlii Populare de Artă, din Petroșani.

Este realizatoare a proiectelor muzicale “Atelierul Muzical pentru copii - by Andreea Șilochi” și “Muzica de 10” (în colaborare cu Clujul Copiilor), două proiecte de suflet, care vizează puterea vindecătoare a muzicii, dar și aspecte și recomandări ce țin de educația muzicală a copiilor.

Lucrează cu copii și adolescenți din 2019, dar îi place să îndrume și adulți pe drumul muzicii, considerând că muzica nu are vârstă.

Misiunea ei este ca, prin îmbinarea muzicii cu psihologia, să-i inspire pe oameni și să-i ajute să-și acceseze și să-și dezvolte potențialul artistic, exprimându-și sinele în mod autentic.

“Tehnica Vocală Completă mi-a deschis noi orizonturi, m-a ajutat să-mi conștientizez mai bine vocea, atât în vorbit, cât și în cântat. Totodată, CVT mă încurajează să am o abordare cât mai versatilă, centrată pe nevoile studenților cu care lucrez și să le ofer acestora noi perspective despre voce, bazate pe știință.

Îmi place să fiu la curent cu cele mai actuale informații din tehnica vocală, pentru a putea tinde către excelență, atât în cariera mea ca artist, cât și în predare.

Dacă ar fi să aleg 3 cuvinte care mă descriu cel mai bine, acestea ar fi: pasiune, creativitate, empatie.”