Vocal Coach Denisa Pop

Lucia Ciobotaru: "Este o mare placere sa va vorbesc despre echipa mea de antrenori cu care ma intalnesc frecvent si care sunt continuu updatati in tehnica vocala si psihologia predarii".

Descopera CVT

Vocal Coach Denisa Pop

Echipa de antrenori vocali pregatiti de Lucia Ciobotaru (CVT autorizat) ofera ore pe tot teritoriul tarii si pentru toti cei interesati in folosirea vocii.

Descopera CVT

Vocal Coach Denisa Pop

Cursurile sunt pentru cantareti din toate genurile muzicale care doresc sa-si imbunatateasca calitatile vocale, increderea de sine si potentialul artistic.

Descopera CVT

Denisa Pop

Denisa Pop este Vocal Coach in Cluj antrenat de Lucia Ciobotaru CVT autorizat
Tehnica Vocala Completa te face sa vrei sa fii mai bun in fiecare zi, ceea ce te provoaca sa studiezi si sa oferi cele mai bune solutii tehnice pentru cei pe care ii antrenezi.

Complete Vocal Technique

oferind prin CVT experienta desavarsita in folosirea vocii, cu termeni clari, solutii concrete si rezultat direct.
Principii de baza
Pentru a produce un sunet corect si sanatos trebuie tinut cont de cele trei principii de baza.
Functiile vocala
Daca cele trei principii de baza sunt respectate in totalitate, poti alege o functie vocala din cele patru functii vocale.
Culoarea sunetului
In toate functiile culoarea sunetului poate fi schimbata de la inchis pana la deschis.
Efectele vocala
Efectele pot fi comparate cu frisca de pe tort. Daca functiile vocale sunt corect folosite, poti eventual sa decizi folosirea unor efecte.

CVT app

Complete Vocal Technique App - Universal app for iPhone & iPad - 323 Chapters ‘Complete Vocal Technique’ - 950 Sound Examples in the CVT Sound Library - 68 Offline Videos from the CVT - Research Footage - 288 Illustrations for visual explanation - Time-codes from published recordings for audio analysis - CVT Research footage, articles and explanations - get free updates, which wasn’t possible before with the book - download for € 69,99 in the AppStore - currently available in English

Denisa Pop

Denisa Pop este partenera noastra din Cluj-Napoca, fondatoarea scolii de muzica “Pop Music School”

Denisa Cluj canto 2De mica am participat la numeroase concursuri si am fost membra a mai multor grupuri vocale, de la corul bisericii pana la grupul folcloric “Colindita” condus de artistii Marinela Zegrean-Istici si Constatin Istici din Gherla, judetul Cluj.

Mi-a placut dintotdeauna sa cant, sa fiu pe scena si sa-mi pregatesc fiecare moment artistic pana la cel mai mic detaliu.
In studentie, am cochetat cu teatrul, fiind 3 ani membra a trupei de umor “Brigada Bum” , cu jurnalismul, pe care l-am practicat in emisiunea locala “Raba Niuz”, unde am avut rubrica de “Horoscop” si “Sfaturile Bunicii” si chiar cu domeniul economic, fiind absolventa a Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din Cluj-Napoca.

Dupa toate aceste etape, m-am reintors la muzica, marea mea pasiune. Cant la evenimente si la petreceri private si imi place foarte mult ceea ce fac, desi uneri oboseala isi spune cuvantul. Din exterior, totul pare glamorous, dar la fel ca in orice alta meserie, este nevoie de multa munca, mult exercitiu.

Denisa BalasDe aceea, am cautat pe cineva care sa ma ajute sa ma perfectionez si dupa lungi cautari, am ajuns la Lucia, un vocal coach extraordinar, o persoana deschisa si foarte placuta, care te face sa te simti confortabil, chiar daca o cunosti de zece minute, genul de om care iti da un impuls fantastic.
Dupa cateva sedinte cu Lucia, am capatat multa incredere in mine ca om si ca artist, de aceea m-am hotarat ca vreau sa devin vocal coach si partenera Atelierului de Voce. Dupa ce am luat aceasta decizie, am inceput si cursurile Academiei de Muzica “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, sectia Pedagogie.

De un an de zile antrenez voci in Cluj si am parte de o satisfactie enorma, in momentul in care vad ca solutiile pe care le ofer ii ajuta pe cei din fata mea, le da acea incredere si siguranta, pe care am cautat-o si eu ani de zile.
Asta face muzica, iti da incredere, te vindeca, te face sa vibrezi, asa cum spunea Billy Joel intr-un interviu: “I think music in itself is healing. It’s an explosive expression of humanity. It’s something we are all touched by. No matter what culture we’re from, everyone loves music.”