Vocal Coach Doina Cecoi

Lucia Ciobotaru: "Este o mare placere sa va vorbesc despre echipa mea de antrenori cu care ma intalnesc frecvent si care sunt continuu updatati in tehnica vocala si psihologia predarii".

Descopera CVT

Vocal Coach Doina Cecoi

Echipa de antrenori vocali pregatiti de Lucia Ciobotaru (CVT autorizat) ofera ore pe tot teritoriul tarii si pentru toti cei interesati in folosirea vocii.

Descopera CVT

Vocal Coach Doina Cecoi

Cursurile sunt pentru cantareti din toate genurile muzicale care doresc sa-si imbunatateasca calitatile vocale, increderea de sine si potentialul artistic.

Descopera CVT

Doina Cecoi

Doina Cecoi este Vocal Coach in Galati antrenat de Lucia Ciobotaru CVT autorizat
Tehnica Vocala Completa te face sa vrei sa fii mai bun in fiecare zi, ceea ce te provoaca sa studiezi si sa oferi cele mai bune solutii tehnice pentru cei pe care ii antrenezi.

Complete Vocal Technique

oferind prin CVT experienta desavarsita in folosirea vocii, cu termeni clari, solutii concrete si rezultat direct.
Principii de baza
Pentru a produce un sunet corect si sanatos trebuie tinut cont de cele trei principii de baza.
Functiile vocala
Daca cele trei principii de baza sunt respectate in totalitate, poti alege o functie vocala din cele patru functii vocale.
Culoarea sunetului
In toate functiile culoarea sunetului poate fi schimbata de la inchis pana la deschis.
Efectele vocala
Efectele pot fi comparate cu frisca de pe tort. Daca functiile vocale sunt corect folosite, poti eventual sa decizi folosirea unor efecte.

CVT app

Complete Vocal Technique App - Universal app for iPhone & iPad - 323 Chapters ‘Complete Vocal Technique’ - 950 Sound Examples in the CVT Sound Library - 68 Offline Videos from the CVT - Research Footage - 288 Illustrations for visual explanation - Time-codes from published recordings for audio analysis - CVT Research footage, articles and explanations - get free updates, which wasn’t possible before with the book - download for € 69,99 in the AppStore - currently available in English
Air added to the voice
Neutral with air
Edge reduced density
Overdrive reduced density

Doina Cecoi

Doina CecoiVisul "nu atât de imposibil"
Oare pot cânta ?
O întrebare de care ma lovesc destul de frecvent si la care voi raspunde cu Da , eu cred , în mod incontestabil , ca fiecare fiinta umana are dreptul de a cânta . Daca ne uitam mai atent la societatea noastra observam ca aceasta s-a împartit între oameni care cânta (cântareti) si oameni care nu cânta (non-cântareti) . O împartire nu tocmai corecta ! Asa cum detinem functia de vorbire , asa avem si capacitea de a cânta , laringele este instrumentul care ne ajuta si la vorbit si la cântat , având acelasi mecanism si îndeplinind ambele sarcini ! Anatomia noastra contribuie la capacitatea vocală si la potențialul nostru în cântat .
Trebuie sa ne facem timp si trebuie sa avem rabdare pentru ca vocea este un instrument care refuza sa îsi limiteze potentialul si are nevoie de practică pe parcursul mai multor ani , nu saptamâni sau luni , iar cântaretii trebuie sa îsi rezerve multe zeci de ore pentru repetitii pentru a ajunge la performanta vocala dorita .
Asa ca :
Cine eşti tu? Esti un cantaret.
Ce ești tu? Esti o voce unică , individuală, în creștere și în curs de dezvoltare.