Vocal Coach Andra Botez

Lucia Ciobotaru: "Este o mare placere sa va vorbesc despre echipa mea de antrenori cu care ma intalnesc frecvent si care sunt continuu updatati in tehnica vocala si psihologia predarii".

Descopera CVT

Vocal Coach Andra Botez

Echipa de antrenori vocali pregatiti de Lucia Ciobotaru (CVT autorizat) ofera ore pe tot teritoriul tarii si pentru toti cei interesati in folosirea vocii.

Descopera CVT

Vocal Coach Andra Botez

Cursurile sunt pentru cantareti din toate genurile muzicale care doresc sa-si imbunatateasca calitatile vocale, increderea de sine si potentialul artistic.

Descopera CVT

Andra Botez

Andra Botez este Vocal Coach in Iasi antrenat de Lucia Ciobotaru CVT autorizat
Tehnica Vocala Completa te face sa vrei sa fii mai bun in fiecare zi, ceea ce te provoaca sa studiezi si sa oferi cele mai bune solutii tehnice pentru cei pe care ii antrenezi.

Complete Vocal Technique

oferind prin CVT experienta desavarsita in folosirea vocii, cu termeni clari, solutii concrete si rezultat direct.
Principii de baza
Pentru a produce un sunet corect si sanatos trebuie tinut cont de cele trei principii de baza.
Functiile vocala
Daca cele trei principii de baza sunt respectate in totalitate, poti alege o functie vocala din cele patru functii vocale.
Culoarea sunetului
In toate functiile culoarea sunetului poate fi schimbata de la inchis pana la deschis.
Efectele vocala
Efectele pot fi comparate cu frisca de pe tort. Daca functiile vocale sunt corect folosite, poti eventual sa decizi folosirea unor efecte.

CVT app

Complete Vocal Technique App - Universal app for iPhone & iPad - 323 Chapters ‘Complete Vocal Technique’ - 950 Sound Examples in the CVT Sound Library - 68 Offline Videos from the CVT - Research Footage - 288 Illustrations for visual explanation - Time-codes from published recordings for audio analysis - CVT Research footage, articles and explanations - get free updates, which wasn’t possible before with the book - download for € 69,99 in the AppStore - currently available in English

Andra Botez

Andra BotezAbsolventă a Facultății de Filozofie secția Sociologie la Universitatea Al Ioan Cuza Iași și a Facultății de Interpretare muzicală Secția Canto la Universitatea de Arte George Enescu Iași. A început sa predea Canto încă din 2007 iar în 2017 a început să se bucure de Tehnica Vocală Completă atât în viata de artist vocal cât și în cea de Vocal-Coach .

Are experiență în muzică de peste 20 de ani făcând parte din mai multe proiecte muzicale cu Band în genuri muzicale ca Pop, Rock, Fusion și in prezent Jazz și Soul. Compune și scrie versuri în cadrul Studioului de înregistrări al Atelierului de Voce by Andra Botez împreună cu soțul ei Bogdan Botez.

Este totodată și realizator de o emisiune săptămânală de muzică Soul și R&B la Radio Hit Iași de 2 ani de zile.

Își petrece timpul studiind, cântând în trupa care ii poartă numele, dar mai ales dăruind muzică zilnic prin contactul cu artiștii Atelierului său , dar și prin susținerea de workshop-uri și masterclass-uri despre Arta cântului în public și Estetica Muzicală atât în cadrul Atelierului cât și în locurile unde este adesea solicitată .