Vocal Coach Pamela Ciuciumis

Lucia Ciobotaru: "Este o mare placere sa va vorbesc despre echipa mea de antrenori cu care ma intalnesc frecvent si care sunt continuu updatati in tehnica vocala si psihologia predarii".

Descopera CVT

Vocal Coach Pamela Ciuciumis

Echipa de antrenori vocali pregatiti de Lucia Ciobotaru (CVT autorizat) ofera ore pe tot teritoriul tarii si pentru toti cei interesati in folosirea vocii.

Descopera CVT

Vocal Coach Pamela Ciuciumis

Cursurile sunt pentru cantareti din toate genurile muzicale care doresc sa-si imbunatateasca calitatile vocale, increderea de sine si potentialul artistic.

Descopera CVT

Pamela Ciuciumis

Pamela Ciuciumis este Vocal Coach in Iasi antrenat de Lucia Ciobotaru CVT autorizat
Tehnica Vocala Completa te face sa vrei sa fii mai bun in fiecare zi, ceea ce te provoaca sa studiezi si sa oferi cele mai bune solutii tehnice pentru cei pe care ii antrenezi.

Complete Vocal Technique

oferind prin CVT experienta desavarsita in folosirea vocii, cu termeni clari, solutii concrete si rezultat direct.
Principii de baza
Pentru a produce un sunet corect si sanatos trebuie tinut cont de cele trei principii de baza.
Functiile vocala
Daca cele trei principii de baza sunt respectate in totalitate, poti alege o functie vocala din cele patru functii vocale.
Culoarea sunetului
In toate functiile culoarea sunetului poate fi schimbata de la inchis pana la deschis.
Efectele vocala
Efectele pot fi comparate cu frisca de pe tort. Daca functiile vocale sunt corect folosite, poti eventual sa decizi folosirea unor efecte.

CVT app

Complete Vocal Technique App - Universal app for iPhone & iPad - 323 Chapters ‘Complete Vocal Technique’ - 950 Sound Examples in the CVT Sound Library - 68 Offline Videos from the CVT - Research Footage - 288 Illustrations for visual explanation - Time-codes from published recordings for audio analysis - CVT Research footage, articles and explanations - get free updates, which wasn’t possible before with the book - download for € 69,99 in the AppStore - currently available in English

Pamela Ciuciumis

Pamela CiuciumisPasiunea Pamelei Ciuciumiș pentru muzică a fost recunoscută încă din copilărie și a fost cristalizată prin lecțiile private pe care le-a urmat: pian, percuție, canto, căutând mereu să își facă "inima" auzită prin muzică. A întâlnit-o pe Andra Botez încă din acea perioadă și a devenit prima elevă a acesteia. Legătura lor a rămas strânsă pe tot parcursul evoluției muzicale al Pamelei.

Astfel în 2019 când Andra i-a propus să devină partenere în cadrul Atelierului de Voce by Andra Botez, fiind totodata in colaborare si sub indrumarea Luciei Ciobotaru, răspunsul pozitiv a venit fără ezitare.

Incepând cu 2011, Pamela a colaborat cu diverși instrumentiști pentru a susține concerte de tip cafe în câteva locații din Iași, genurile abordate fiind Soul, R&B, Pop si Jazz.
In prezent este pe lângă activitatea ca solistă în cadrul unei trupe live din Iași, se bucură să împărtășească din muzica care i-a schimbat viața, din tehnica vocală completă ce i-a shimbat perspectiva asupra posibilităților vocale și din perspectiva sa asupra esteticii muzicale.