Vocal Coach Alexandru Ionescu

Lucia Ciobotaru: "Este o mare placere sa va vorbesc despre echipa mea de antrenori cu care ma intalnesc frecvent si care sunt continuu updatati in tehnica vocala si psihologia predarii".

Descopera CVT

Vocal Coach Alexandru Ionescu

Echipa de antrenori vocali pregatiti de Lucia Ciobotaru (CVT autorizat) ofera ore pe tot teritoriul tarii si pentru toti cei interesati in folosirea vocii.

Descopera CVT

Vocal Coach Alexandru Ionescu

Cursurile sunt pentru cantareti din toate genurile muzicale care doresc sa-si imbunatateasca calitatile vocale, increderea de sine si potentialul artistic.

Descopera CVT

Alexandru Ionescu

Alexandru Ionescu este Vocal Coach in Pitesti antrenat de Lucia Ciobotaru CVT autorizat
Tehnica Vocala Completa te face sa vrei sa fii mai bun in fiecare zi, ceea ce te provoaca sa studiezi si sa oferi cele mai bune solutii tehnice pentru cei pe care ii antrenezi.

Complete Vocal Technique

oferind prin CVT experienta desavarsita in folosirea vocii, cu termeni clari, solutii concrete si rezultat direct.
Principii de baza
Pentru a produce un sunet corect si sanatos trebuie tinut cont de cele trei principii de baza.
Functiile vocala
Daca cele trei principii de baza sunt respectate in totalitate, poti alege o functie vocala din cele patru functii vocale.
Culoarea sunetului
In toate functiile culoarea sunetului poate fi schimbata de la inchis pana la deschis.
Efectele vocala
Efectele pot fi comparate cu frisca de pe tort. Daca functiile vocale sunt corect folosite, poti eventual sa decizi folosirea unor efecte.

CVT app

Complete Vocal Technique App - Universal app for iPhone & iPad - 323 Chapters ‘Complete Vocal Technique’ - 950 Sound Examples in the CVT Sound Library - 68 Offline Videos from the CVT - Research Footage - 288 Illustrations for visual explanation - Time-codes from published recordings for audio analysis - CVT Research footage, articles and explanations - get free updates, which wasn’t possible before with the book - download for € 69,99 in the AppStore - currently available in English

Alexandru Ionescu

alexandru pitestiAlexandru Ionescu este Vocal Coach la Sound Music Art din Pitesti. Este o fire deschisa, flexibila, care indrageste muzica in toate aspectele sale. Absolvent al Universitatii din Pitesti, sectia Pedagogie Muzicala, a lucrat ca artist Liric la Filarmonica din Pitesti, este dirijor al corului Orfeu din Curtea de Arges, este pedagog si interpret de muzica usoara si clasica.
Cariera sa de Vocal Coach si-a inceput-o in anul 2016, cand a luat contact cu Tehnica Vocala Completa prin intermediul Luciei Ciobotaru. Aceasta tehnica l-a ajutat sa gaseasca solutii concrete pentru toate problemele legate de voce, sa invete sa cante si sa predea in toate genurile muzicale, dar si sa gaseasca solutii pedagogice, practice, potrivite fiecarui caracter. Crede ca oricine poate sa cante asa cum isi doreste prin perseverenta si tehnica vocala.
Asa ca, fie ca vrei sa te perfectionezi in ceea ce canti, fie ca vrei sa abordezi un nou stil muzical sau sa inveti efecte vocale precum rattle, distortion, growl, grunt, te asteptam la cursurile noastre de la Sound Music Art din Pitesti, un loc pentru tehnica și performanta!