Vocal Coach Ioana Diana Dicut

Lucia Ciobotaru: "Este o mare placere sa va vorbesc despre echipa mea de antrenori cu care ma intalnesc frecvent si care sunt continuu updatati in tehnica vocala si psihologia predarii".

Descopera CVT

Vocal Coach Ioana Diana Dicut

Echipa de antrenori vocali pregatiti de Lucia Ciobotaru (CVT autorizat) ofera ore pe tot teritoriul tarii si pentru toti cei interesati in folosirea vocii.

Descopera CVT

Vocal Coach Ioana Diana Dicut

Cursurile sunt pentru cantareti din toate genurile muzicale care doresc sa-si imbunatateasca calitatile vocale, increderea de sine si potentialul artistic.

Descopera CVT

Ioana Diana Dicut

Ioana Diana Dicut este Vocal Coach in Pitesti antrenat de Lucia Ciobotaru CVT autorizat
Tehnica Vocala Completa te face sa vrei sa fii mai bun in fiecare zi, ceea ce te provoaca sa studiezi si sa oferi cele mai bune solutii tehnice pentru cei pe care ii antrenezi.

Complete Vocal Technique

oferind prin CVT experienta desavarsita in folosirea vocii, cu termeni clari, solutii concrete si rezultat direct.
Principii de baza
Pentru a produce un sunet corect si sanatos trebuie tinut cont de cele trei principii de baza.
Functiile vocala
Daca cele trei principii de baza sunt respectate in totalitate, poti alege o functie vocala din cele patru functii vocale.
Culoarea sunetului
In toate functiile culoarea sunetului poate fi schimbata de la inchis pana la deschis.
Efectele vocala
Efectele pot fi comparate cu frisca de pe tort. Daca functiile vocale sunt corect folosite, poti eventual sa decizi folosirea unor efecte.

CVT app

Complete Vocal Technique App - Universal app for iPhone & iPad - 323 Chapters ‘Complete Vocal Technique’ - 950 Sound Examples in the CVT Sound Library - 68 Offline Videos from the CVT - Research Footage - 288 Illustrations for visual explanation - Time-codes from published recordings for audio analysis - CVT Research footage, articles and explanations - get free updates, which wasn’t possible before with the book - download for € 69,99 in the AppStore - currently available in English

Ioana Diana Dicut

Ioana Diana DicutNumele meu este Ioana și sunt antrenor de voce la “Sound Music Art Pitesti” și sunt absolventa a Facultății de Muzica din Pitesti-secția Pedagogie Muzicala(canto).
Cant de când ma știu, dar cu ajutorul “Tehnicii Vocale Complete” am descoperit tainele cantatului corect, lejer.

Totodata, aceasta m-a ajutat sa ma dezvolt atât pe plan muzical, cât și pe plan social.

Am reușit sa ies din zona mea de confort, depășind anumite bariere mentale și mi-am dat seama ca exista soluții pentru orice tip de problema vocala.

Muzica este viața! Iubesc sa împart pasiunea pentru muzica cu elevii mei, iar cu ajutorul lor ma redescopăr in fiecare zi.

Dacă și tie îți place sa canti, te aștept cu drag la antrenamentele vocale in cadrul cărora înveți sa-ți folosești vocea sănătos.

Întotdeauna exista soluții pentru a fi cine îți dorești, tot ce trebuie sa faci este sa-ți păstrezi entuziasmul și energia la cote maxime!