Vocal Coach Iuliana Calin

Lucia Ciobotaru: "Este o mare placere sa va vorbesc despre echipa mea de antrenori cu care ma intalnesc frecvent si care sunt continuu updatati in tehnica vocala si psihologia predarii".

Descopera CVT

Vocal Coach Iuliana Calin

Echipa de antrenori vocali pregatiti de Lucia Ciobotaru (CVT autorizat) ofera ore pe tot teritoriul tarii si pentru toti cei interesati in folosirea vocii.

Descopera CVT

Vocal Coach Iuliana Calin

Cursurile sunt pentru cantareti din toate genurile muzicale care doresc sa-si imbunatateasca calitatile vocale, increderea de sine si potentialul artistic.

Descopera CVT

Iuliana Calin

Iuliana este Vocal Coach in Pitesti antrenat de Lucia Ciobotaru CVT autorizat
Tehnica Vocala Completa te face sa vrei sa fii mai bun in fiecare zi, ceea ce te provoaca sa studiezi si sa oferi cele mai bune solutii tehnice pentru cei pe care ii antrenezi.

Complete Vocal Technique

oferind prin CVT experienta desavarsita in folosirea vocii, cu termeni clari, solutii concrete si rezultat direct.
Principii de baza
Pentru a produce un sunet corect si sanatos trebuie tinut cont de cele trei principii de baza.
Functiile vocala
Daca cele trei principii de baza sunt respectate in totalitate, poti alege o functie vocala din cele patru functii vocale.
Culoarea sunetului
In toate functiile culoarea sunetului poate fi schimbata de la inchis pana la deschis.
Efectele vocala
Efectele pot fi comparate cu frisca de pe tort. Daca functiile vocale sunt corect folosite, poti eventual sa decizi folosirea unor efecte.

CVT app

Complete Vocal Technique App - Universal app for iPhone & iPad - 323 Chapters ‘Complete Vocal Technique’ - 950 Sound Examples in the CVT Sound Library - 68 Offline Videos from the CVT - Research Footage - 288 Illustrations for visual explanation - Time-codes from published recordings for audio analysis - CVT Research footage, articles and explanations - get free updates, which wasn’t possible before with the book - download for € 69,99 in the AppStore - currently available in English

Hei, eu sunt Iuliana Călin :

Sunt o fire energică, plină de viață și extrem de implicată în tot ceea ce fac. Călătoria mea muzicală a început încă din clasa a VIII-a, când am participat la diverse festivaluri de folclor atât în țară, cât și în străinătate. Această pasiune m-a condus la finalizarea studiilor la Universitatea Valahia din Târgoviște , în anul 2022.

Anul trecut, am avut onoarea de a fi invitată să fac parte din echipa minunată de profesori la Sound Music ART , manager Alexandru Ionescu, în Pitești.

Aici, am avut privilegiul de a o cunoaște pe Lucia, un om minunat de la care am învățat extrem de multe informații interesante. Ea mi-a deschis orizonturile și m-a ajutat să înțeleg că nu sunt legată exclusiv de folclor. Acum simt că pot cânta orice gen muzical, ceea ce îmi oferă o mare flexibilitate și mă ajută să îmi sprijin la rândul meu studenții.

Prin dedicarea mea și experiențele acumulate, sunt pregătită să împărtășesc cunoștințele și pasiunea mea pentru muzică cu fiecare dintre voi