Vocal Coach Simina Stanciu

Lucia Ciobotaru: "Este o mare placere sa va vorbesc despre echipa mea de antrenori cu care ma intalnesc frecvent si care sunt continuu updatati in tehnica vocala si psihologia predarii".

Descopera CVT

Vocal Coach Simina Stanciu

Echipa de antrenori vocali pregatiti de Lucia Ciobotaru (CVT autorizat) ofera ore pe tot teritoriul tarii si pentru toti cei interesati in folosirea vocii.

Descopera CVT

Vocal Coach Simina Stanciu

Cursurile sunt pentru cantareti din toate genurile muzicale care doresc sa-si imbunatateasca calitatile vocale, increderea de sine si potentialul artistic.

Descopera CVT

Simina Stanciu

Simina Stanciu este Vocal Coach in Pitesti antrenat de Lucia Ciobotaru CVT autorizat
Tehnica Vocala Completa te face sa vrei sa fii mai bun in fiecare zi, ceea ce te provoaca sa studiezi si sa oferi cele mai bune solutii tehnice pentru cei pe care ii antrenezi.

Complete Vocal Technique

oferind prin CVT experienta desavarsita in folosirea vocii, cu termeni clari, solutii concrete si rezultat direct.
Principii de baza
Pentru a produce un sunet corect si sanatos trebuie tinut cont de cele trei principii de baza.
Functiile vocala
Daca cele trei principii de baza sunt respectate in totalitate, poti alege o functie vocala din cele patru functii vocale.
Culoarea sunetului
In toate functiile culoarea sunetului poate fi schimbata de la inchis pana la deschis.
Efectele vocala
Efectele pot fi comparate cu frisca de pe tort. Daca functiile vocale sunt corect folosite, poti eventual sa decizi folosirea unor efecte.

CVT app

Complete Vocal Technique App - Universal app for iPhone & iPad - 323 Chapters ‘Complete Vocal Technique’ - 950 Sound Examples in the CVT Sound Library - 68 Offline Videos from the CVT - Research Footage - 288 Illustrations for visual explanation - Time-codes from published recordings for audio analysis - CVT Research footage, articles and explanations - get free updates, which wasn’t possible before with the book - download for € 69,99 in the AppStore - currently available in English

Simina Stanciu

Simini Stanciu1"Omul este produsul gandurilor lui ; el devine ceea ce gandeste.”

Biografie
M-am nascut in Pitesti, judetul Arges ,intr-o familie care iubeste muzica. Am urmat o scoala normala, nu cu profil de muzica ,insa de mica am fost inscrisa de mama si la Scoala Populara de Arte, sectia canto.

Prima mea dragoste a fost muzica usoara romaneasca cu care am castigat numeroase premii printre care si un trofeu (Festivalul International Muzical Curierul zilei 2008). La acelasi festival am participat si la sectia muzica populara, unde am impresionat juriul si publicul cu o doina si am obtinut si premiul I.

Aceste reusite mi-au intarit caracterul si m-au pregatit pentru cariera mea in muzica. Dupa ce am terminat liceul, am decis sa ma axez exclusiv pe a canta si m-am inscris la facultatea de muzica, sectia pedagogie muzicala.

De cand am implinit 18 ani, am primit acordul parintilor de a canta intr-o formatie pentru nunti si petreceri.Acum, dupa cativa ani de experienta, am un repertoriu foarte bogat in muzica populara si muzica de petrecere.

Insa n-am uitat nici de prima mea dragoste, muzica usoara, cu care incep de fiecare data un eveniment. Imi doresc sa va incant cu melodiile mele si cu ajutorul dvs, publicului, sa pot ajunge ceea ce de mica mi-am dorit, ARTIST.

Trofeul la festivalul Curierul Muzical, 2008, Pitesti