Vocal Coach Roxana Furtuna

Lucia Ciobotaru: "Este o mare placere sa va vorbesc despre echipa mea de antrenori cu care ma intalnesc frecvent si care sunt continuu updatati in tehnica vocala si psihologia predarii".

Descopera CVT

Vocal Coach Roxana Furtuna

Echipa de antrenori vocali pregatiti de Lucia Ciobotaru (CVT autorizat) ofera ore pe tot teritoriul tarii si pentru toti cei interesati in folosirea vocii.

Descopera CVT

Vocal Coach Roxana Furtuna

Cursurile sunt pentru cantareti din toate genurile muzicale care doresc sa-si imbunatateasca calitatile vocale, increderea de sine si potentialul artistic.

Descopera CVT

Roxana Furtuna

Roxana Furtuna este Vocal Coach in Ploiesti antrenat de Lucia Ciobotaru CVT autorizat
Tehnica Vocala Completa te face sa vrei sa fii mai bun in fiecare zi, ceea ce te provoaca sa studiezi si sa oferi cele mai bune solutii tehnice pentru cei pe care ii antrenezi.

Complete Vocal Technique

oferind prin CVT experienta desavarsita in folosirea vocii, cu termeni clari, solutii concrete si rezultat direct.
Principii de baza
Pentru a produce un sunet corect si sanatos trebuie tinut cont de cele trei principii de baza.
Functiile vocala
Daca cele trei principii de baza sunt respectate in totalitate, poti alege o functie vocala din cele patru functii vocale.
Culoarea sunetului
In toate functiile culoarea sunetului poate fi schimbata de la inchis pana la deschis.
Efectele vocala
Efectele pot fi comparate cu frisca de pe tort. Daca functiile vocale sunt corect folosite, poti eventual sa decizi folosirea unor efecte.

Roxana Furtuna

Roxana FurtunaPloiesti
“Intalnirea cu Lucia si Tehnica Vocala Completa a avut loc exact atunci cand aveam nevoie sa imi completez cunostintele despre voce.
Energia Luciei si multitudinea de informatii oferite m-au coplesit la inceput, insa m-au cucerit pentru totdeauna.
Tehnica Vocala Completa te face sa vrei sa fii mai bun in fiecare zi, ceea ce te provoaca sa studiezi si sa oferi cele mai bune solutii tehnice pentru cei pe care ii antrenezi.
Parteneriatul cu Atelierul de Muzica si Voce imi ofera nu numai ocazia de a -mi imbunatati cunostintele ,dar si ocazia de a fi periodic alaturi de oameni minunati din toata tara cu care impartasim aceeasi viziune .”

Roxana a inceput studiul viorii la varsta de 5 ani, dorindu-si inca de pe atunci sa devina o mare violonista.
A continuat studiul viorii pana la facultate, moment in care si-a descoperit pasiunea de a canta vocal.
Absolventa a Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti la Sectiile de Pedagogie Muzicala si Stilistica dirijorala, a devenit profesor de vioara si, in paralel, a facut parte din 3 ansambluri vocale din Bucuresti si Ploiesti.
Mereu dorinica de noi provocari, in anul 2011 a lansat proiectul Clubul ARTIST, proiect in cadrul caruia Roxana a inceput sa predea arta vocala.
Experientele din acest proiect au condus-o pe Roxana alaturi de cursantii pe care ii indruma pe scene precum cea a Festivalului National Mamaia Copiilor, Vocea Romaniei, Music For Kids-Iasi si altele.
Din anul 2019 este partener oficial al Atelierului de Muzica si Voce by Loredana Groza.