Vocal Coach Mihaela Bolog

Lucia Ciobotaru: "Este o mare placere sa va vorbesc despre echipa mea de antrenori cu care ma intalnesc frecvent si care sunt continuu updatati in tehnica vocala si psihologia predarii".

Descopera CVT

Vocal Coach Mihaela Bolog

Echipa de antrenori vocali pregatiti de Lucia Ciobotaru (CVT autorizat) ofera ore pe tot teritoriul tarii si pentru toti cei interesati in folosirea vocii.

Descopera CVT

Vocal Coach Mihaela Bolog

Cursurile sunt pentru cantareti din toate genurile muzicale care doresc sa-si imbunatateasca calitatile vocale, increderea de sine si potentialul artistic.

Descopera CVT

Mihaela Bolog

Mihaela Bolog este Vocal Coach in Roma antrenat de Lucia Ciobotaru CVT autorizat
Tehnica Vocala Completa te face sa vrei sa fii mai bun in fiecare zi, ceea ce te provoaca sa studiezi si sa oferi cele mai bune solutii tehnice pentru cei pe care ii antrenezi.

Complete Vocal Technique

oferind prin CVT experienta desavarsita in folosirea vocii, cu termeni clari, solutii concrete si rezultat direct.
Principii de baza
Pentru a produce un sunet corect si sanatos trebuie tinut cont de cele trei principii de baza.
Functiile vocala
Daca cele trei principii de baza sunt respectate in totalitate, poti alege o functie vocala din cele patru functii vocale.
Culoarea sunetului
In toate functiile culoarea sunetului poate fi schimbata de la inchis pana la deschis.
Efectele vocala
Efectele pot fi comparate cu frisca de pe tort. Daca functiile vocale sunt corect folosite, poti eventual sa decizi folosirea unor efecte.

CVT app

Complete Vocal Technique App - Universal app for iPhone & iPad - 323 Chapters ‘Complete Vocal Technique’ - 950 Sound Examples in the CVT Sound Library - 68 Offline Videos from the CVT - Research Footage - 288 Illustrations for visual explanation - Time-codes from published recordings for audio analysis - CVT Research footage, articles and explanations - get free updates, which wasn’t possible before with the book - download for € 69,99 in the AppStore - currently available in English

Mihaela Bolog Roma
Am absolvit liceul socio psiho pedagogic aici la Roma
Am urmat cursurile facultății de Muzică și Pedagogie din București
Timp de 3 ani am urmat cursurile la o școală privată de canto din Roma
Activez ca solistă a unei trupe pe care o administrez
În 2010 am lansat primul ( și ultimul album 😅 ) având 10 melodii compuse de mine, atât linia melodică cât și textul
Genul este folclor

În 2012 am participat la X Factor în România ajungând în bootcamp ( semănând un acord și nerespectandu-l nu am fost văzută nicăieri în filmările respective
Din septembrie activez la o academie privată de muzică unde sunt angajată ca profesor de canto și intenționez pe viitor să mă focusez pe o administrație proprie.

Motto- ul meu :
Fii cel mai bun în tot ceea ce faci!

Mihaela despre CVT: Întâlnirea cu CVT, dar mai ales cu Lucia este cât se poate de recent...mi-a atras atenția un clip pe youtube unde explica atât de simplu și la obiect folosirea unei anumite funcții vocale, care pur și m-a fascinat și m-a determinat să îi las un mesaj unde promt am primit un răspuns și de acolo până la înscrierea cursului nu a fost decât un pas...