Vocal Coach Dana Aron

Lucia Ciobotaru: "Este o mare placere sa va vorbesc despre echipa mea de antrenori cu care ma intalnesc frecvent si care sunt continuu updatati in tehnica vocala si psihologia predarii".

Descopera CVT

Vocal Coach Dana Aron

Echipa de antrenori vocali pregatiti de Lucia Ciobotaru (CVT autorizat) ofera ore pe tot teritoriul tarii si pentru toti cei interesati in folosirea vocii.

Descopera CVT

Vocal Coach Dana Aron

Cursurile sunt pentru cantareti din toate genurile muzicale care doresc sa-si imbunatateasca calitatile vocale, increderea de sine si potentialul artistic.

Descopera CVT

Dana Aron

Dana Aron este Vocal Coach in Sighisoara antrenat de Lucia Ciobotaru CVT autorizat
Tehnica Vocala Completa te face sa vrei sa fii mai bun in fiecare zi, ceea ce te provoaca sa studiezi si sa oferi cele mai bune solutii tehnice pentru cei pe care ii antrenezi.

Complete Vocal Technique

oferind prin CVT experienta desavarsita in folosirea vocii, cu termeni clari, solutii concrete si rezultat direct.
Principii de baza
Pentru a produce un sunet corect si sanatos trebuie tinut cont de cele trei principii de baza.
Functiile vocala
Daca cele trei principii de baza sunt respectate in totalitate, poti alege o functie vocala din cele patru functii vocale.
Culoarea sunetului
In toate functiile culoarea sunetului poate fi schimbata de la inchis pana la deschis.
Efectele vocala
Efectele pot fi comparate cu frisca de pe tort. Daca functiile vocale sunt corect folosite, poti eventual sa decizi folosirea unor efecte.

CVT app

Complete Vocal Technique App - Universal app for iPhone & iPad - 323 Chapters ‘Complete Vocal Technique’ - 950 Sound Examples in the CVT Sound Library - 68 Offline Videos from the CVT - Research Footage - 288 Illustrations for visual explanation - Time-codes from published recordings for audio analysis - CVT Research footage, articles and explanations - get free updates, which wasn’t possible before with the book - download for € 69,99 in the AppStore - currently available in English

Testimonial

Mereu mi-am spus ca trebuie sa existe ceva peste tot ceea ce stiu si am invatat vis a vis de “a canta corect”.
Dupa lungi cautari am descoperit-o pe Lucia si tehnica vocala completa CVT, o tehnica care mi-a schimbat atat viata cat si viziunea despre modul corect de a-ti folosi aparatul vocal.
O tehnica pe care daca o intelegi cum functioneaza , cantatul iti va deveni prieten, nu dusman !

Descriere

Solist vocal, journalist, compozitor…mai nou antreprenor

Nascuta in Sighisoara in august 1977, am crescut cu muzica lui Ray Charles, Aretha Franklin….etc, la 5 ani am inceput sa studiez pianul urmand ca la varsta de 6 ani sa intru la Scoala de muzica din oras pentru aprofundarea lui. Tatal meu m-a ajutat enorm de mult in dezvoltarea personala si mereu cantam impreuna cu el la pian incercand sa imi dezolte partea de improvizatie sau vocala. Dupa 8 ani de studiu am decis sa merg mai departe si am ales Liceul de Muzica din Sibiu. Primul spectacol la care am cantat vocal a fost la varsta de 10 ani si atunci am decis sa continui in paralel cu studiul instrumentului. Dupa Sibiu am decis sa merg la Academia de Muzica din Cluj unde am studiat jazz si regie de sunet. Acolo a fost de fapt momentul in care mi-am spus ca EU POT sa continui cu partea vocala in urma unui loc 1 obtinut la un festival international de jazz. Acolo a inceput de fapt ascensiunea mea in muzica.
Dupa aceasta perioada m-am reintors acasa unde mi-am dat seama ca orasul este mult prea mic si nu imi gaseam locul si totusi am inceput sa lucrez la radio avand fel de fel de emisiuni. Dupa ce am renuntat la radio am plecat in Egipt unde am fost ghid touristic 2 ani si unde am petrecut cea mai fascinanta si interesanta perioada din viata mea.
M-am reintors acasa si am obtinut un contract in Norvegia unde am cantat alaturi de o trupa din Targu Mures asa incat am fost mai mult plecata decat acasa.
In anul 2008 am decis sa incep o a doua Facultate la Sibiu - Jurnalismul (PR) asa incat am terminat-o sefa de promotie.
Anul 2013 a fost anul decisive in viata mea cand tatal meu s-a stins din viata si m-am reintors in orasul meu pentru a fi alaturi de mama si sora mea.
De atunci am incercat sa imi gasesc locul si sa fac ceva pentru mine insa ma loveam mereu de partea financiara , lucru care m-a impiedicat sa merg mai departe sa imi indeplinesc visul. Un vis nu doar al meu ci si al tatalui meu.
In anul 2015 am iesit cumva din aninimat lucru care a fost de bun augur si am participat la emisiunea TV X Factor .
Intr-un final acum in 2021 am deschis o Scoala de Muzica aici in Sighisora in memoria lui “Bonzo Music” Bonzo era porecla lui, o scoala pe care imi doresc sa o duc pe cele mai inalte culmi sis a creez un brand pe viitor dorind sa organizez o taba muzicala, un Festival cu acelasi nume !