Vocal Coach Andreea Hodineant

Lucia Ciobotaru: "Este o mare placere sa va vorbesc despre echipa mea de antrenori cu care ma intalnesc frecvent si care sunt continuu updatati in tehnica vocala si psihologia predarii".

Descopera CVT

Vocal Coach Andreea Hodineant

Echipa de antrenori vocali pregatiti de Lucia Ciobotaru (CVT autorizat) ofera ore pe tot teritoriul tarii si pentru toti cei interesati in folosirea vocii.

Descopera CVT

Vocal Coach Andreea Hodineant

Cursurile sunt pentru cantareti din toate genurile muzicale care doresc sa-si imbunatateasca calitatile vocale, increderea de sine si potentialul artistic.

Descopera CVT

Andreea Hodineant

Andreea Hodineant este Vocal Coach in Timisoara antrenat de Lucia Ciobotaru CVT autorizat
Scrie si compune piese pentru alti artisti, pe multi dintre ei ii si antreneaza vocal. "Cred ca atunci cand iti doresti ceva foarte mult, devine imposibil sa nu se implineasca. Si astfel mi-am gasit toate raspunsurile nu doar ca artist, ci si ca profesor, alegand sa aduc tehnica si in Timisoara, alaturandu-ma echipei de profesori si parteneri din tara, antrenati si certificati de catre Lucia in CVT".

Complete Vocal Technique

oferind prin CVT experienta desavarsita in folosirea vocii, cu termeni clari, solutii concrete si rezultat direct.
Principii de baza
Pentru a produce un sunet corect si sanatos trebuie tinut cont de cele trei principii de baza.
Functiile vocala
Daca cele trei principii de baza sunt respectate in totalitate, poti alege o functie vocala din cele patru functii vocale.
Culoarea sunetului
In toate functiile culoarea sunetului poate fi schimbata de la inchis pana la deschis.
Efectele vocala
Efectele pot fi comparate cu frisca de pe tort. Daca functiile vocale sunt corect folosite, poti eventual sa decizi folosirea unor efecte.

Andreea Hodineant

Andreea Hodineant aka Altheya - in cadrul artistic, este antrenorul nostru din Timisoara, co-fondator Artonic Productions si Atelierul de Voce by Altheya (AVA).

Ca artista si songwriter, lucreaza la primul album, marcand trecerea prin mai multe nise din muzica pop, din care 4 piese deja lansate. Scrie si compune piese pentru alti artisti, pe unii dintre ei ii si antreneaza vocal, iar in timpul liber se alatura altor proiecte culturale din oras.

“Am trecut prin multe stiluri muzicale de-a lungul anilor, cantand de mica, de la folclor si muzica de petrecere, slagare romanesti si evergreen-uri internationale si pana la jazz, rock si muzica pop. Am adunat in toti acesti ani in care am performat si studiat diversele genuri, o gramada de experienta si inspiratie, dar si multe intrebari. Asadar, din dorinta de a intelege si de a experimenta genuri atat de diferite, am inceput sa caut raspunsuri prin diverse metode, lucrand cu diferiti oameni din industrie internationali si locali".

"Drumul m-a purtat prin multe locuri, insa in final, in timpul unei calatorii in Danemarca, am descoperit Tehnica Vocala Completa, metoda care mai apoi, mi-a schimbat total viata ca artist si ca profesor. Faptul ca este in continua dezvoltare si are ca baza studii medicale si acustice, sunt doar cateva din motivele care m-au convins ca este alegerea cea mai buna pentru mine. Revenind in tara, am aflat ca am oportunitatea sa aflu mai multe din tainele acestei tehnici chiar in Romania, prin Lucia Ciobotaru, un mentor extraordinar, pe care il cautam de mult timp".

Cred ca atunci cand iti doresti ceva foarte mult, devine imposibil sa nu se implineasca.
Si astfel mi-am gasit toate raspunsurile nu doar ca artist, ci si ca profesor, alegand sa aduc tehnica si in Timisoara, alaturandu-ma echipei de profesori si parteneri din tara, antrenati si certificati de catre Lucia in CVT.

Asa a luat nastere Atelierul de Voce by Altheya (AVA), locatia din Timisoara, unde artistii se pot bucura de aceasta tehnica, dar si de pachetele ce includ si servicii de studio, pian sau productie muzicala. Totul, pentru o dezvoltare artistica cat mai completa.

Lucia despre Andreea: Sincera, deschisa, autentica, si o voce cu potential enorm. De la prima intalnire cu Andreea am simtit sinergie. Este mare placere sa lucrez cu tine!