Vocal Coach Caterina Balla

Lucia Ciobotaru: "Este o mare placere sa va vorbesc despre echipa mea de antrenori cu care ma intalnesc frecvent si care sunt continuu updatati in tehnica vocala si psihologia predarii".

Descopera CVT

Vocal Coach Caterina Balla

Echipa de antrenori vocali pregatiti de Lucia Ciobotaru (CVT autorizat) ofera ore pe tot teritoriul tarii si pentru toti cei interesati in folosirea vocii.

Descopera CVT

Vocal Coach Caterina Balla

Cursurile sunt pentru cantareti din toate genurile muzicale care doresc sa-si imbunatateasca calitatile vocale, increderea de sine si potentialul artistic.

Descopera CVT

Caterina Balla

Caterina Balla este Vocal Coach in Tirgu Mures antrenat de Lucia Ciobotaru CVT autorizat
Tehnica Vocala Completa te face sa vrei sa fii mai bun in fiecare zi, ceea ce te provoaca sa studiezi si sa oferi cele mai bune solutii tehnice pentru cei pe care ii antrenezi.

Complete Vocal Technique

oferind prin CVT experienta desavarsita in folosirea vocii, cu termeni clari, solutii concrete si rezultat direct.
Principii de baza
Pentru a produce un sunet corect si sanatos trebuie tinut cont de cele trei principii de baza.
Functiile vocala
Daca cele trei principii de baza sunt respectate in totalitate, poti alege o functie vocala din cele patru functii vocale.
Culoarea sunetului
In toate functiile culoarea sunetului poate fi schimbata de la inchis pana la deschis.
Efectele vocala
Efectele pot fi comparate cu frisca de pe tort. Daca functiile vocale sunt corect folosite, poti eventual sa decizi folosirea unor efecte.

CVT app

Complete Vocal Technique App - Universal app for iPhone & iPad - 323 Chapters ‘Complete Vocal Technique’ - 950 Sound Examples in the CVT Sound Library - 68 Offline Videos from the CVT - Research Footage - 288 Illustrations for visual explanation - Time-codes from published recordings for audio analysis - CVT Research footage, articles and explanations - get free updates, which wasn’t possible before with the book - download for € 69,99 in the AppStore - currently available in English

Competenta categorica in “canto” a Caterinei Balla vine in primul rand din experienta pedagogica consistenta, acumulata ca profesor de canto la Liceul Vocational de Arta din Targu Mures (din 2010 pana in prezent) si la Scoala Populara de Arte Targu Mures (in perioada 2009-2014). Activitatea pedagogica este un corolar al implicarii permanente a Caterinei in viata muzicala a orasului natal, ea activand incepand inca din anul 1998 ca artist liric in cadrul Corului Filarmonicii de Stat Targu Mures, cu numeroase aparitii muzicale organizate atat in cadrul institututiei, in tara , cat si in strainatate.

Bagajul solid de cunostinte este insa completat de un har didactic aparte, o generozitate spectaculoasa in a impartasi invatatura acumulata si a ghida tinerele talente spre propria desavarsire. Un om cu un magnetism puternic, plin de viata.

Caterina Balla este licentiata a Academiei de Muzica Gheorghe Dima din Cluj Napoca, sectia canto clasic si absolventa a Liceului Vocational de Arta Targu Mures, unde astazi se intoarce pentru a preda mai departe arta de a canta.