Vocal Coach Nora Tasi

Lucia Ciobotaru: "Este o mare placere sa va vorbesc despre echipa mea de antrenori cu care ma intalnesc frecvent si care sunt continuu updatati in tehnica vocala si psihologia predarii".

Descopera CVT

Vocal Coach Nora Tasi

Echipa de antrenori vocali pregatiti de Lucia Ciobotaru (CVT autorizat) ofera ore pe tot teritoriul tarii si pentru toti cei interesati in folosirea vocii.

Descopera CVT

Vocal Coach Nora Tasi

Cursurile sunt pentru cantareti din toate genurile muzicale care doresc sa-si imbunatateasca calitatile vocale, increderea de sine si potentialul artistic.

Descopera CVT

Nora Tasi

Nora Tasi este Vocal Coach in Tirgu Mures antrenat de Lucia Ciobotaru CVT autorizat
Tehnica Vocala Completa te face sa vrei sa fii mai bun in fiecare zi, ceea ce te provoaca sa studiezi si sa oferi cele mai bune solutii tehnice pentru cei pe care ii antrenezi.

Complete Vocal Technique

oferind prin CVT experienta desavarsita in folosirea vocii, cu termeni clari, solutii concrete si rezultat direct.
Principii de baza
Pentru a produce un sunet corect si sanatos trebuie tinut cont de cele trei principii de baza.
Functiile vocala
Daca cele trei principii de baza sunt respectate in totalitate, poti alege o functie vocala din cele patru functii vocale.
Culoarea sunetului
In toate functiile culoarea sunetului poate fi schimbata de la inchis pana la deschis.
Efectele vocala
Efectele pot fi comparate cu frisca de pe tort. Daca functiile vocale sunt corect folosite, poti eventual sa decizi folosirea unor efecte.

CVT app

Complete Vocal Technique App - Universal app for iPhone & iPad - 323 Chapters ‘Complete Vocal Technique’ - 950 Sound Examples in the CVT Sound Library - 68 Offline Videos from the CVT - Research Footage - 288 Illustrations for visual explanation - Time-codes from published recordings for audio analysis - CVT Research footage, articles and explanations - get free updates, which wasn’t possible before with the book - download for € 69,99 in the AppStore - currently available in English

Lucia despre Nora: "Intalnirea cu Nora a insemnat pentru mine sinergie, inspiratie si muzica". Nora este un muzician excelent si o personalitate extrem de atragatoare.

CV-ul Norei este foarte bogat in studii de muzica iar noi am selectat o parte dintre ele, pentru simplul motiv ca o pagina nu ar fi putut sa le cuprinda pe toate.

Solist vocal, compozitor, profesor de muzica, antrenor vocal care foloseste in practica CVT, pianist. Nora este specializata in improvizatie si aranjament musical si lista ar putea continua.

Academia de Muzica "Gheorghe Dima" Cluj Napoca
Prince Clause Conservatoire Groningen Olanda
Muzica si Cultura Pop Jazz Bucuresti
Conservatorul "Bartok Bela" Budapesta, studii vocale de jazz
Cursuri CVT urmate cu Lucia Ciobotaru