Descopera CVT impreuna cu unul dintre antrenorii nostri din Vocal Team Lucia pentru dezvoltarea ta vocala si artistica. Studiu teoretic si solutii practice precise pentru a invata cum sa lucrezi cu propria ta voce!
Sesiunea solo este modul ideal de a testa Tehnica Vocala si felul in care solutiile teoretice si practice te pot sustine in felul in care canti / vorbesti, felul in care vrei sa te exprimi. Sesiunea poate fi tinuta la locatia noastra sau online (Skype). Deci, nu conteaza unde te afli sesiunea poate fi aranjata.

Pachet 6 Workshop-uri CVT

Sesiunea solo este modul ideal de a testa Tehnica Vocala si felul in care solutiile teoretice si practice te pot sustine in felul in care canti / vorbesti, felul in care vrei sa te exprimi. Sesiunea poate fi tinuta la locatia noastra sau online (Skype). Deci, nu conteaza unde te afli sesiunea poate fi aranjata.

Complete Vocal Technique

oferind prin CVT experienta desavarsita in folosirea vocii, cu termeni clari, solutii concrete si rezultat direct.
Principii de baza
Pentru a produce un sunet corect si sanatos trebuie tinut cont de cele trei principii de baza.
Functiile vocala
Daca cele trei principii de baza sunt respectate in totalitate, poti alege o functie vocala din cele patru functii vocale.
Culoarea sunetului
In toate functiile culoarea sunetului poate fi schimbata de la inchis pana la deschis.
Efectele vocala
Efectele pot fi comparate cu frisca de pe tort. Daca functiile vocale sunt corect folosite, poti eventual sa decizi folosirea unor efecte.

Vocal Coach Team by Lucia Ciobotaru

Lucrul in echipa este extrem de eficient. Terminologie comuna, tehnica bazata pe anatomie, schimb de experiente.
Este o mare placere sa va vorbesc despre echipa mea de antrenori cu care ma intalnesc frecvent si care sunt cnntinu updatati in tehnica vocala si psihologia predarii.

Lax Vox

Testimoniale
Tehnica CVT m-a ajutat din foarte multe puncte de vedere, vocal, interpretativ, dar nu numai. M-a ajutat sa-mi inteleg mai bine glasul si mi-a oferit posibilitatea sa jonglez cu toata paleta de culori a vocii mele. Datorita CVT pot sa cant orice, oricand si in toate felurile in care imi doresc!
Testimonial

Ilinca Bacila Cantareata, actrita, Eurovision si Vocea Romaniei

"Am ajuns la Lucia in urma unor probleme cu vocea, iar de atunci, cu ajutorul ei, prin intermediul tehnicii, reusesc sa cant si la 7 dimineata dupa ce ma trezesc si la 12 seara inainte de culcare, iar vocea mea are mai mult metal, mai multa flexibilitate si e mult mai stabila in intonatie."
Testimonial

Ana Maria Rosu Studenta la conservator si cantareata profesionista

Predau canto de 20 de ani am terminat Academia de Muzica București secțiunea canto. Am descoperit CVT Complete Vocal Tehnique în 2014. Atunci am cunoscut-o pe Lucia Ciobotaru la Vocea României și am fost fascinat de energia ei și de aceasta tehnica de cant noua în Romania. Cvt e o tehnica foarte eficienta și rapida dacă ai curajul sa o încerci și sa treci peste prejudecăți. Poți ajunge la sunete foarte înalte într-un mod sănătos și natural într-un timp relativ scurt. Lucru greu în belcanto tehnica în care faci zeci de vocalize pe o perioada îndelungată. Cvt te invata efecte de voce relativ ușoare dar care folosite în piese exprima emoții foarte convingătoare, curbing, creack etc.. Si pentru cei interesați de aparatul fondator CVT explica in termeni științifici, medicali traseul sunetului în diferitele stiluri muzicale oferind și soluții practice imediate. Pentru mine a fost confirmare a faptului ca iti poți modifica vocea cum dorești. Iar atunci când auzi o voce speciala ști exact ce face. Si poți și tu sa împrumuți din frumusețea și spectaculozitatea ei. Asa ca va invit sa încercați CVT. O sa vă placa!
Testimonial

Robert Costin Profesor canto si compozitor

Cand m-am intors in Romania, am luat-o de la zero. Cu absolut fiecare aspect al vietii mele. Muzical vorbind, aveam nevoie sa evoluez, ceva nu faceam bine, pentru ca vocea mea obosea si raguseam foarte tare. La 30 de ani sa incepi sa iei lectii de canto poate pare tarziu. Dar stiam ca am nevoie de ajutor. Am ajuns la Lucia Ciubotaru de la Atelierul de Muzica pentru ca urmaream live-urile ei si am stiut din prima ca daca cineva poate sa imi "elibereze" vocea, Lucia este aceea. Inca de la prima lectie, Lucia a facut minuni cu mine, nu numai pentru faptul ca tehnica vocala pe care ti-o preda este unica in Romania, ci si pentru ca este un om minunat care stie sa te asculte si care iti da incredere si te ajuta sa treci peste toate blocajele vocale si mentale. Lucia a crezut in mine si mi-a dat curaj sa ma inscriu la Vocea Romaniei, iar ceea ce a urmat a fost implinirea visurilor mele, rand pe rand!
Testimonial

Romanitza Semifinalista Vocea Romaniei 2018

De când am luat contact cu CVT, viata mi s-a schimbat! Înainte de a utiliza tehnica nu credeam ca sunt capabil sa ating note inalte, vocea nu era centrata , astfel aparuse acel gâjâit, care de fapt era acel "aer fals". Cvt m-a ajutat sa imi centrez vocea, am inteles ca exista mai multe moduri de a canta. Totodata am invatat sa folosesc support-ul si sa nu imi mai tensionez buzele si mandibula. Realizând, cât de mult m-a ajutat tehnica vocala completa, am prins incredere si curaj si astazi cand intr-o trupa si am depasit zona mea de confort. Inainte modificam tonalitatile pieselor, pentru ca nu aveam incredere ca pot canta in acele tonalitati si nu depaseam piese de genul "Can't help falling in love". Astazi abordez piese precum "When love takes over".
Testimonial

Stefan Robert Iosifescu Student la conservator si cantaret profesionist

Tehnica Vocală Completă mi-a oferit răspunsuri, argumente științifice, exerciții concrete și mai ales multiple variante pentru folosirea vocii într-un mod sănătos atât pe scenă, cât și în viața de zi cu zi! Am reușit să ies din zona de comfort în care cântam (volum mic, sunet non-metalic) și să descoper mai mult volum, mai mult metal, ambitus mai extins, flexibilitate și libertate în a mă exprima muzical. Pot în sfârși cânta cum îmi doresc (și simt) piesele care mi se păreau inaccesibile și care trebuiau regândite pentru a mi se 'potrivi pe voce'. Descoperirea Tehnicii Vocale Complete marchează un moment esențial atât în tehnica mea vocală, cât și în vocal coaching și o recomand cu încredere tuturor celor care vor să descopere adevăratul potențial al propriilor voci!
Testimonial

Delia Ivan Profesor canto si cantareata

As a little boy I got vocal lessons from Lucia. I started when I was 9 years old and now I am almost 23 years old. In past few years I learned a lot about myself and my voice with help from the CVT method and Lucia. Lucia helped me reach my goals, I performed on big stages in different countries and did a lot of amazing other things. At the moment I am inspired by Lucia and I started to give vocallessons myself. This would not have happened without the help from Lucia and CVT. I am very thankfull and I recommend the vocallessons from Lucia to everyone.
Testimonial

Jelle de Boon Singing teacher and singer

CVT pentru mine a fost o revelatie. Este depasirea prin mijloace foarte concrete a barierelor pe care ni le punem mental in executia vocala. Lucia este extraordinara, poate exemplifica orice sunet si explica pe baza anatomiei, dand multiple solutii concrete pentru emiterea sunetelor. Recomand tuturor, celor care nu au mai studiat pana acum si vor o baza corecta si mai ales celor care au studiat deja muzica si fara prejudecati vor sa se "joace" mai mult cu sunetele vocale.
Testimonial

Alexandra Penciu Cantareata profesionista si actrita

CVT este pentru mine o clarificare a tot ceea ce se intampla in aparatul fonator, un ghid care explica "secretele ascunse" ale cantatului. E bine sa avem siguranta ca lucurile ce alta data erau interzise, sunt de fapt sanatoase, daca sunt realizate corect.
Testimonial

Andreea Alexievici Profesor canto si cantareata

Tehnica vocala CVT pentru mine a fost un real ajutor. CVT M-a ajutat sa mi pun vocea in valoare extrem de mult si sa pot transmite sensibiliatate si forta in acelasi timp.Am descoperit nuante ale vocii mele pe care nu credeam le pot avea si acum ma pot bucura de vocea mea la adevaratul ei potential
Testimonial

Andreea Olaru Cantareata profesionista

Am cunoscut-o pe Lucia Ciobotaru in anul 2017 la vocea României. Tot atunci am descoperit și tehnica vocala completă/CVT. Cu multă sinceritate, admit că Lucia și cvt mi-au schimbat viața artistică in bine. Am înțeles cu adevărat ce înseamnă suport, am invățat să folosesc diferite efecte și cel mai important, am reușit să mă conectez cu propria-mi voce. Țin minte că la o lecție de-a Luciei aveam de cântat un sol din octava a doua. Nu-mi ieșea deloc. Era a doua lecție și de-abia începeam să înțeleg principiile de bază. Lucia mi-a explicat in detaliu care e poziția și m-a pus să cânt. E, atunci pe mine m-a cucerit forever. Când am luat nota aia cu lejeritate...nu mi-a venit sa cred, parcă era magie ceva. Îmi venea sa plâng (dar m-am abținut). Atunci am înțeles cu adevărat importanța tehnicii vocale și importanța conectării cu tine. Vocea este un instrument fantastic, trebuie doar descoperit și înțeles. Then, sky is the limit. ⭐️
Testimonial

Amalia Uruc Profesor de canto și solist in trupa Popa’s.

Pentru mine CVT si intalnirea cu Lucia, a fost implinirea unui vis, acela de a canta piese pe care imi doream sa le interpretez de cand eram mica,de la artisti mari precum : CELINE DION, BEYONCE, JANIS JOPLIN, WHITNEY HOUSTON si lista continua :). Iar unul dintre cele mai importante lucruri, a fost faptul ca mi-am creat un stil propriu, folosind aceasta tehnica, fara sa am probleme de a ragusi, sau de a nu putea sa cant cum mi-am propus. Multumesc, Lucia! Multumesc CVT!❤️🎤
Testimonial

Andreea Avarvari Cantareata profesioniste si vocal coach

Air added to the voice
Neutral with air
Edge reduced density
Overdrive reduced density
Suport
Twang
Culoarea sunetului
Limba pe vocale